Skip to content

Ralf Schumacher fia kiállt meleg apja mellett. A feleség behisztizte magát

Ralf Schumacher fia kiállt meleg apja mellett. A feleség behisztizte magát

Megszólalt volt felesége Ralf Schumacher coming outja után

 

Cora Brinkmann úgy érzi, az egykori autóversenyző kihasználta őt a házasságuk során.

Július közepén mutatta meg új párját, egy férfit, Ralf Schumacher egykori Forma–1-es versenyző, Michael Schumacher öccse. „A legjobb dolog az életben az, ha a megfelelő társ van melletted, akivel mindent megoszthatsz” – írta a közösségi médiában megosztott közös fotójukhoz.

Ralf Schumacher 2001 és 2015 között Cora Brinkmannal élt házasságban, egy közös gyerekük van, David.

Cora most a Der Spiegelnek nyilatkozott volt férje coming outjáról, és úgy fogalmazott: úgy érzi, felhasználták. Azt állítja, hogy ő is csak a posztból értesült arról, hogy a volt férje meleg.

„Bárcsak Ralf bevont vagy legalább értesített volna a döntéséről, az a tisztelet jele lett volna. A versenyzői karrierje során sok pletyka keringett a paddockban. Kértem, tisztázza, hogy amit beszélnek, igaz-e, de mindig tagadott, azt mondta, hogy csak képzelgek és hogy talán pszichológus segítségére van szükségem” – magyarázta.

Mintha szíven szúrtak volna” – mondta arról a pillanatról, amikor megtudta, hogy az exe férfival osztja meg az életét. – „A coming out mindig érinti a környezetedet is, például a volt feleségedet, akivel van egy gyereketek. Úgy érzem, hogy kihasznált a házasságunk során. Úgy érzem, hogy elvesztegettem a legjobb éveimet. Sok kérdést teszek fel magamnak: őszinte volt velem? És egy másik, ennél még fontosabb dolog jár a fejemben: szeretett engem? Vakon bíztam benne, a szava olyan volt nekem, mint a törvény.”

Ralf Schumacher és párja, Etienne egy közös barátjuk szerint két éve van együtt.

Az egykori versenyző fia, David kiállt az apja mellett, amikor nyilvánosságra hozta, hogy meleg.

(via Marca)



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük