Ma Miskolcon.  Borul a villaosok közlekedése, vágányzár

Vasárnap újra karbantartási munkálatokat végeznek a szakemberek a miskolci villamosvonalon. A munkálatok ideje alatt vágányzár lesz érvényben az Újgyőri főtér és a Tiszai pályaudvar között.

A karbantartási munkálatok várhatóan reggel 7 óra 10 perctől, délután 14 óra 55 percig tartanak majd. Ezalatt a villamosok helyett pólóbuszok közlekednek majd VP jelzéssel, melyek az 1V jelzésű villamosjáratok menetrendjében meghirdetett indulási időpontokban indulnak a Tiszai pályaudvar végállomásról. Az Újgyőri főtér végállomásról induló pótlóbuszok csatlakoznak a Felső-Majláth felől érkező villamosjáratokhoz.

A vágányzár előtti utolsó, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 06:55-kor, Felső-Majláth végállomásról 06:40-kor indul.
A vágányzár utáni első, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 15:10-kor, Felső-Majláth végállomásról 14:55-kor indul.
Az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvar végállomásról 07:10-kor, az Újgyőri főtér végállomásról 07:09-kor indul.
Az utolsó pótlóbusz a Tiszai pályaudvar végállomásról 14:55-kor, az Újgyőri főtér végállomásról 14:54-kor indul.

A villamospótló autóbuszok megállóhelyei:
a Tiszai pályaudvar végállomáson az 1-es autóbuszjáratok indulóhelyén lehet felszállni, az Újgyőri főtér felől érkezve pedig a leszállóhelyen lehet leszállni;
a Selyemrét és a Károly utca között a villamosmegállókban áll meg;
az Újgyőri főtéren Felső-Majláth felé az 1-es autóbusz megállóhelyén lehet leszállni, a Tiszai pályaudvar irányába pedig a 6-os autóbusz indulóhelyén lehet felszállni.