Skip to content

Újabb kórházban viziteltek Magyar Péterék, csakhogy beszorultak a liftbe

Újabb kórházban viziteltek Magyar Péterék, csakhogy beszorultak a liftbe

A mosdóban nem működik a csap, nincs fertőtlenítőszer, “viszont átható vizeletszag van, ahogy a liftben is” – írta Magyar Péter a szolnoki kórházból.

“Kulja András képviselőtársammal beszorultunk a liftbe a Szolnoki Hetényi Géza Kórházban” – írta Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A politikus – aki egész héten kórházakban vizitelt – azt írta, hogy a kórház főépületének négy liftje közül kettő több mint egy hónapja nem működik, “a másik kettő pedig így…”.

Magyar Péter szerint a kórház vezetése hiába jelzi folyamatosan a problémát a fenntartásért felelős Közbeszerzési, Ellátási Főigazgatóságnak (azaz a Pénzügyminisztériumnak), de a 24 órás javítási határidőt nem sikerül tartani.

A Tisza elnöke arról is beszámolt, hogy a kórház főépületének aulájában lévő akadálymentesített mosdó szintén több hete nem használható, a normál mellékhelyiségben pedig nem működik a csap, nincs fertőtlenítőszer, “viszont átható vizeletszag van, ahogy a liftben is”.

A kórház uniós forrásokból felújított szárnyaiban európai körülmények várják a betegeket, hívta fel a figyelmet Magyar, ugyanakkor több osztály egyáltalán nem, vagy csak részlegesen üzemel az ápolók vagy szakorvosok hiánya miatt.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



3 Comments

  1. Névtelen
    2024.08.25. 13:18

    pötyike és mit szólsz hozzá a szinvaparkban sem megy a lift?

    1
    3
    • Névtelen
      2024.08.25. 13:51

      akkor végezzenek életmentő beavatkozást anyádon a szinvaparkban!
      hiszen szerinted ugyanaz
      aztán gyere vissza poénkodni a temetés után, jobbágy!
      várunk!

      3
      1
    • Névtelen
      2024.08.26. 13:46

      Ezt jelezd Tiborc Istvánnak mert az ő tulajdonában van a Miskolc Pláza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük