Skip to content

A gólyatábor szervezői obszcén csapatkiáltást kiabáltattak az elsőévesekkel a pécsi strandon

A gólyatábor szervezői obszcén csapatkiáltást kiabáltattak az elsőévesekkel a pécsi strandon

A PTE egyik gólyatáborának szervezői obszcén csapatkiáltást kiabáltattak az elsőévesekkel a pécsi strandon

Máskor az éjszaka közepén mentek be a lányok szobájába a szervezők, hogy videóra vegyék, amint alkoholt itatnak velük cumisüvegből.

Trágár csapatkiáltást kiabáltattak a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Egészségtudományi Karának idei gólyatáborában az elsőévesekkel – írja az Eduline egy olvasói levél alapján.

A lapnak az egyik elsős elmondta, hogy az obszcén tartalmú szöveget egy pécsi nyilvános strandon is el kellett kiabálniuk kisgyerekes családok előtt, amit többen szóvá is tettek.

A beszámoló szerint ezen túl az egyik este a szervezők bementek a lányok szobájába, ahol az erre felébredő vagy éppen lefekvéshez készülő lányoknak cumisüvegből kellett alkoholt inniuk, amit videóra is vettek és ki is tettek egy Facebook-csoportba.

Az eset kapcsán az Eduline megkereste a PTE-t, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseikre.

A múlt héten a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki Karának gólyatáborában történtek kavartak nagy port, ugyanis több diák is kegyetlen, megalázó bánásmódról számolt be. Az egyetem munkacsoportot állított fel az ügy kivizsgálása érdekében, és bejelentette, hogy a jövő évtől központilag szervezik a gólyatáborokat.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük