Skip to content

A Z generáció már nem akar annyi szexet az új filmekbe

A Z generáció már nem akar annyi szexet az új filmekbe

A Z generáció már nem akar annyi szexet az új filmekbe

A UCLA új tanulmánya szerint a megkérdezett fiatalok többségét egyáltalán nem érdekli ez a téma az új filmekben és sorozatokban.

Egy új, a UCLA által készített tanulmány szerint a 10 és 24 év közötti amerikai nézők kevesebb szexet szeretnének látni a képernyőn. 1500 megkérdezett 51%-a azt mondta, hogy inkább csak a plátói szerelemről vagy – ami még fontosabb – szoros barátságokról szóló tartalmat szeretne látni. A megkérdezettek 47,5%-a szerint a szexre „nincs szükség” a legtöbb tévéműsorban és filmben, 44%-uk pedig úgy érzi, hogy a romantikát „túlzásba viszik” manapság.

A tanulmányból egyéb érdekességek is kiderültek, például hogy a Z generáció a közösségi médiát tekinti „hiteles médiaforrásnak”, illetve a TikTokot tartják a legautentikusabb platformnak. Emellett elítélik a faji sztereotípiákat és a tanulmányban résztvevők többsége egyértelműen kijelentette, hogy nem örülnek neki, ha egy filmben vagy sorozatban színes bőrű személy alakítja a gonoszt, vagy negatív tulajdonságokkal rendelkező karaktert. A tanulmány azután készült, hogy Jennifer Lawrence Barátnőt felveszünk (No Hard Feelings) című vígjátéka felkerült a Netflixre, és kisebb vitát váltott ki a közösségi médiában az Oscar-díjas színésznő meztelen jelenete, valamint az, hogy szükséges volt-e ezt így, ebben a formában beletenni a filmbe.https://www.pcguru.hu/hirek/a-z-generacio-mar-nem-akar-annyi-szexet-az-uj-filmekbe-sorozat-film-tanulmany-britpopper/87942?utm_source=PCGuru&utm_medium=Facebook&utm_campaign=FB_oldal



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.08.28. 14:53

    Xne mutogasd Pató Pali teraszát

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük