Skip to content

Simonka György: Lázár János gaztetteiről regényt tudnék írni

Simonka György: Lázár János gaztetteiről regényt tudnék írni

„Szerintem nem fog örülni, hogy napvilágra kerül az, amit én tudok” – mondja a költségvetési csalással vádolt fideszes polgármester.

Legalább még egy évre van szüksége ahhoz, hogy megírja könyvét, mondta a Telexnek Simonka György volt Békés megyei fideszes országgyűlési képviselő, Pusztaottlaka polgármestere. A költségvetési csalással vádolt politikus többek között Lázár János piszkos ügyeinek is szánna helyet a nagy műben.

„Lázár egy UFO az én szememben, nem tudom megmondani, hogyan történnek ezek. Olyan dolgokat csinál meg, amiket másnak nem engednek. Ha akar egy körforgalmat csinálni a levegőben Vásárhelyen, akkor ő megcsinálja, akkor is, ha az 10 milliárddal többe kerül. Ha 12 milliárdot akar költeni a makói fürdőre, akkor költ. Miközben nincs pénze az országnak. Ez számomra értelmetlen” – mondta az interjúban Simonka, hozzátéve, hogy Lázár nem fog örülni annak, hogy napvilágra kerül az, amit tud róla.

Simonka ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy, 1,4 milliárd forintos vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt emeltek vádat. A polgármester továbbra is ártatlannak tartja magát és biztos benne, hogy nem fogják elítélni. Azt állítja, hogy az egész eljárás mögött Lázár áll. „Nekem nem a rendszerrel van bajom, nem a rendszer akar bedarálni. Egy-két emberrel van bajom, például Lázár Jánossal. Nem is a Fidesz akar bedarálni, a Fideszen belül Lázár János akar félreállítani, hogy az én választókerületemben meg tudja csinálni azt, amit ő akar” – magyarázza Simonka, aki szerint Orbán Viktor kedveli őt, mert mindig vele lett meg a Fidesz kétharmada.

Magyar Péterről Simonka azt gondolja, hogy őt a Fidesz találta ki. “Magyar Péter most nagyon hőbörög a Fidesszel szemben, de amikor odakerül a sor, meg fogják kötni a dealt, és együtt fognak kormányozni. Ezt mondta Csintalan Sándor is, hogy Magyart a Fidesz találta ki. De nekem is leesett, hogy ez tényleg igaz lehet, mert nem ez lenne az első eset, hogy ilyet csináltak a Fidesznél. Rogán Tóni, Gyürk Andris, meg még páran összedugják a fejüket, akkor ki tudnak ilyeneket találni” – mondja Simonka, hozzátéve, hogy azok, akik Magyar pártjára szavaztak, nem voksoltak volna a Fideszre se, de így legalább nem Gyurcsányhoz húztak az emberek.

 

 

 



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



10 Comments

  1. Névtelen
    2024.08.28. 12:10

    Simonka miért nem írja meg amit tud ?
    Csak pofázik a vakvilágba, mint hétpróbás adócsaló.

  2. megveszett gyilkoló sertések, büdös cigányállat gazemberek uralkodnak a maradék bamba magyaron
    2024.08.28. 12:10

    Elmondhatom: Apa kezdődik! Kezdődik! Az egészből lejön, hogy ez a fidióta lopni akart, saját királyságot épített közpénzből, ahogy máshol mások kiépítették az uradalmaikat a saját hűbéreseikkel. Most, hogy megbukott azzal védekezik, hogy ugyan tudott a mocsokról, a rothadásról, de a saját óljának érdekében, amit védett és támogatott részt kellett vennie benne. Maga az egész riport egy olyan fertőt mutat, amiben minden indok és tény ott van, hogy az ország miként jutott Európa szégyenpadjára és az ingyenpénzeső és konjunktúrában hogyan lett Európa Bangladese. És ez a simonka csak egy vidéki tahó, aki igent szavazott, ha azt kiabálták neki, vagy nemet és nem érdekelte, hogy mire szavaz, csak vihesse a pénzt az óljába. Szánalom és tragédia!! Most a bukta idején meg védekezik és példálódzik, hogy ha nem ő van ott, akkor sokkal rosszabb lenne. Alig várom a belülről bomlasztókat, a megtévesztetteket, a visszaéltek a hiszékenységemmel dumákat, meg azokat, akik nem tudtak semmiről, mert ha tudtak volna … De kedves magyarok! Ugye nem követjük el azokat a hibákat, amiket Apámék, hogy elengedjük ezeket a férgeket és benyeljük a dumáikat. Ha Apámék annak idején a kisztitkárokig kizárják a közélet lehetőségéből a volt komcsik brancsának „élharcosait”, akkor ma sem Gyurcsány, sem a főfidióta, sem a többi rohadék rovott múltú kommunista szekértoló nem lehetne itt. A csehek megcsinálták. És hol tartanak? Mi nem. És rothad minden.

  3. Névtelen
    2024.08.28. 12:12

    akkoriban a fiatal demokraták szövetségében egy főkolompos a surranótársairól besúgó komcsi kisztitkári múlttal a saját érdekében is támogatta a sok volt komcsi rohadék azon ötletét, hogy ne legyen elszámolás, főleg ne legyen leszámolás. Nem véletlenül titkosak a besúgó akták a mai napig és hiába a teljhatalom még véletlenül sem nyílhatnak ki a fidióta hordaúr uralkodása alatt. Azért vannak összefüggések, okok és indokok a történések mögött.

  4. Névtelen
    2024.08.28. 12:50

    – Akkor arról sem tud, hogy közben felépült egy hatvanpusztai birtok, a legjobb barátja pedig gázszerelőből lett az ország leggazdagabb embere?
    – Nem ezt mondtam. Hát senki sem hülye. Jogilag biztos, hogy nincs hozzá semmi köze, de azért ahhoz nagyon hülyének és elfogultnak kell lenni, hogy valaki azt mondja, ezekhez neki semmi köze sincs.
    – De bizonyára önnek is van egy erkölcsi mércéje, ami alapján meg tudja ítélni, hogy ez rendben van-e vagy sem.
    – Engem nem érdekel, hogy ő keres-e több százmilliárdot, vagy hogy önnek mennyi a fizetése. Engem nem érdekel, hogy ki mennyit keres, vagy kinek milyen háza, autója van. Én sose irigykedtem senkire.
    – De ha valaki törvénytelenül keres?
    – Tudom, hogy egy országgyűlési képviselőnek az ország ügyeivel is kéne foglalkoznia, de soha nem foglalkoztam vele. Mint egy buldog, mentem előre, és harcoltam ki forrásokat fideszesekkel szemben Dél-Békés számára. Igen, fideszesekkel szemben, hiszen az ellenzéknek sosem osztanak lapot.

    Van még sok ilyen gyöngyszem. Olvassátok el a teljes cikket. Moldova se írt volna jobbat 🙂

  5. Névtelen
    2024.08.28. 12:52

    a veszett cigány veszett kutyái egymást marcangolják…
    szép látvány!
    ötödik kétharmad mi, a f@szom lesz itt, nem ötödik kétharmad! 😀

  6. büdös bolsevik spicli cigányputri
    2024.08.28. 12:54

    Lehet, hogy ő is hazudik, meg nem hiteles amit mond, de az interjút végigolvasva eléggé szörnyű képet fest a fideszben uralkodó viszonyokról, és arról a kivételesen beteg rendszerről, amit Orbánnak sikerült kiépítenie.
    Ennek a rendszernek, ami az interjú mögül kitűnik, az égvilágon semmi köze a nyugati társadalmakhoz, valóban a legsötétebb keleti diktatúrákra hajaz.
    Az EU egyet tehet, minél gyorsabban megszabadul tőlünk, amíg a rothadás teljesen át nem terjed rájuk. Ha még nem késő.

  7. Névtelen
    2024.08.28. 12:55

    -Itt a fidesznél tényleg mindenki bűnöző?
    -Itt? Mindenki.

  8. idézet
    2024.08.28. 12:56

    azert ez is sokat mondó: „Eltelt egy óra, hívott a Rogán, hogy Simi, a te érdekedben vedd le a posztot. Én akkoriban még azt gondoltam, ez a poszt beleilleszkedik a Fidesz rendszerébe, hiszen a felszínen mi nagyon ellene vagyunk a homoszexuálisoknak. Utána jöttem rá arra, hogy tele van buzival a Fidesz.”😆😆😆🤭

  9. Névtelen
    2024.08.28. 13:00

    Ha Simonka csak 20-30 milkát lopott volna már a dutyiban ülne.De abból a majd 1,5 milliárdból a dögvészcigó pávatáncos gyesznó is kapott,ezért van még szabadlábon.Ezért nincs baja a rendszerrel. De tessék megírni a könyvet, hadd legyünk okosabbak.

  10. Névtelen
    2024.08.28. 13:05

    Szerintem kiesik a bíróság ablakán még mielőtt tanú lehetne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük