Diósgyőr: ne használt turi meg háda, egy normálisabb pl c&a. A nap

jó lenne esztétikumot építeni! diósgyőr városi tanuszodát odaadni a DVTK-nak újítsa fel és legyen úszó szakosztálya a városrésznek, úgyis az úszás egy nemzeti sportunk, a jelenlegi uszoda egy 100 éves lepukkant omladozó fertő!!!
Régen télen milyen jókat szánkóztunk, a bevásárlóközpont miatt lett széttúrva! Remélem nem nagy gond és elvárás hogy az épület tetején legyen kialakítva egy téli szánkópálya, kis hüttével, 10 méteres magasság remélhetőleg nem túl nagy kérés.

Amit szeretnénk: ügyeletes gyógyszertár legyen diósgyőrben is! szeretnénk egy bankfiókot, nem atm-et, ahol ügyeket lehet intézni, Diósgyőr városrészben csak egy OTP van!
alapvető boltok ami egy 35.000-es városrésznek dukálnak és ne kelljen 50 percet autókázni oda vissza érte!
Drogéria: Rossman, dm mindegy
Telefonbolt: Telekom, Voda mindegy!
Elektronikai áruház, pici is jó de legyen, euronics, media stb
Sporteszköz bolt: hervis stb!! rengeteg a sportoló, kerékpározó diósgyőrben!!
cipőbolt: deichmann, ccc mindegy
Ruhabolt: ne használt turi meg háda, egy normálisabb pl c&a ahol lehet polot inget farmert stb venni…. mi is szeretünk öltözködni, nem akarunk a pesti útra járni!
Szeretnénk egy normális kávézót!!! Itt is laknak üzletemberek, itt van igény kávés találkozóra, randira: starbucks, coffe shop, frei, mindegy!!
Konditerem! Nem akarunk az m1-be cutlerba 1 órát oda és vissza autókázni, a bükk fitnesz meg gusztustalan, igénytelen! ha összeépítik a tanuszodával, jó lenne fedett térben átsétálni a kondiba, wellnessbe, ezek nem életidegen és óriási dolgok! Olyan PLÁZÁT!!! KÖZPONTOT szeretnénk, ahol vásárlással, edzéssel, szórakozással el lehet tölteni órákat, fél napot, eső és rossz idő esetén is! Szeretnének a diósgyőriek egy saját városközpontot, nem akarunk a lepukkant főutcáért vagy a döglött mozgólépcsővel működő vagy nem működő plázáért fél napokat autókázni!!!!
Itt a DVTK stadion, a DVTK Aréna, elkészül a vár, itt van Lillafüred, a kisvasút, az állatkert, ha nem miattunk legalább a turisták miatt legyen eszetek és egy normális diósgyőri városközpontot felhúzni! Nem beszélve arról, Diósgyőrben a Palotaszállón kívül a környéken nincs hotel!!!!
Akarunk turizmust? akarunk élhető városközpontot? Akarunk!
Arról nem beszélve : a penny annyira tömve mindig csak lépésenként lehet haladni! A meki esténként is tömve, mikor a széchenyi főutca is már kihalt…. Diósgyőrben van ÉLET! ÉLNI AKARUNK!!
EZEK TÉNYEK!!
Van kérdés???????
A szocializmusban azért lehetetlenítették el diósgyőrt hogy felhúzzák nagy miskolcot! Elvtársak, ez még a szocializmus? Nagy fideszesek, nemzeti és családbarát emberek, miért vagytok egy élhető Diósgyőr ellen!
Dr Kiss János és köre ha olvassátok, nem kérünk a 100.000 Ft-os agility pályából, elsősorban az emberek érdekét kell nézni és nem a kutyákét, nem kérünk egy kutyafosató pályát! Tiszta rendezett környezetet akarunk, ha valaki agility pályát akar, vigye a koszos vasgyárba a kutyáját tojatni!!!!