Magyar Állam. Baszod nem képes vakcinát rendelni az ELŐTT, hogy az utolsó adag elfogyjon. A nap
Fura vagy nem, így néz ki egy államcsőd testközelből. Amikor az államhatalom már a legegyszerűbb feladatot sem képes nemhogy rendeltetésszerűen ellátni, de totál kudarccá teszi azt is. Az utolsó szaros sarki vegyesboltban sima érettségivel is megoldja a vállvonogatós alkalmazott, hogy előbb rendeljen papírzsebkendőt, mielőtt az utolsó kifogy a boltból, de a Magyar Állam, ahol eddig is Európában lakosságarányosan a legtöbben haltak meg covidban, az baszod nem képes vakcinát rendelni az ELŐTT, hogy az utolsó adag elfogyjon, és ne legyen néhány hét/hónap nettó kiszolgáltatott állapot. Azaz ne fordulhasson elő, hogy a szerencsétlen legyengült, éhező kisnyugdíjas elkapja a vírust, és vele szemben széttárja a kezét a teljes magyar egészségügy, és tehetetlenül végignézi, ahogy emberünk teljesen feleslegesen meghal. És ez az újsághír a legtöbb, ami a sztoriból kihozható, ugyanis a szó legszorosabb érdekében nem érdekel senkit ez sem, olyan apátiában él az ország.

És persze a budapesti háborúpárti, libsi rohadék mocskoknak (azaz nekünk) van pénzünk, kapcsolatrendszerünk, de leginkább kidolgozott önvédelmi mechanizmusunk, hogy szerezzünk vakcinát Bécsből, Münchenből vagy Londonból 48 óra alatt. A falusi habzó szájú fidesz-nyugger, akinek egy levél quarelinre sincs pénze, aki az m1 előtt sírva tapsol az „elnök úrnak” az viszont fix egyesre belehal ebbe a legyengült szervezetével, és az agyhalott gondolkodásával.

És amelyik kormány egy vakcinabeszerzést is képtelen menedzselni, az kérem képtelen BÁRMIT menedzselni.
És én túl vagyok minden ügyben minden ponton, úgyhogy ölbe tett kézzel, mosolyogva nézem végig a teljes összeomlást.
Itt van nektek, agyatlan, igénytelen, gonosz tetű népség. Egyétek meg nagy kanállal.
Az enyémekre én vigyázok, ahogy minden normális ismerősöm, rokonom és barátom is ugyanezt teszi.
Ti pedig könyörögjetek zokogva a mentősnek, aki 6 óra alatt ér ki falura (ha ugyan egyáltalán kiér), hogy mentse meg azt, aki miatt kihívtátok.