Skip to content

Írja be ezt a néhány karaktert a Chrome böngészőbe, és máris indul a mesterséges intelligencia

Írja be ezt a néhány karaktert a Chrome böngészőbe, és máris indul a mesterséges intelligencia

A Google szép csendben lehetővé tette, hogy a Gemini nevű mesterséges intelligenciáját egy rövid paranccsal is el lehessen indítani a Chrome böngészőben. A megoldás magyarul is működik.

Jelentős frissítést adott ki a Google kedden a Chrome böngészőhöz. Ezúttal nem egy nulladik napi sebezhetőség befoltozásáról van szó, hanem arról, hogy mostantól közvetlenül a böngésző címsorából is el lehet érni a vállalat mesterséges intelligenciáját (MI), a Geminit. Egész pontosan: az @gemini parancs beírása, valamint az enter leütése után a böngésző címsorába írhatjuk be a kérdést, amit szeretnénk feltenni az MI-nek.

Az újdonságot a tapasztalatunk szerint a magyar felhasználók is megkapták, mi legalábbis el tudtuk indítani így a csevegést a Geminivel.

hvg.hu

A kérdés beírása, majd az enter leütése után a böngésző lapján megnyilik a Gemini, a lekérdezés pedig automatikusan elindul.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. nevtelen
    2024.09.07. 01:47

    a fidesz miskolcon egy éve alkalmazza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük