Érzelmekkel fűtött interjút adott a Klubrádiónak Gulyás Márton. A Partizán műsorvezetőjétől megtudtuk, hol töltötte le a Sándor-palota megdobásáért kiszabott közmunkát, de arról is beszélt, min ment keresztül, mielőtt bevallotta, hogy homoszexuális.

Nyitókép: Youtube/Képernyőfotó

Nem szeret interjút adni Gulyás Márton baloldali aktivista, aki ezúttal a Klubrádióval kivételt tett. A Partizán műsorvezetője nagyrészt magánéletéről beszélt a műsorban.

Gulyás Márton esete Schilling Árpáddal

Megtudhattuk, hogy Gulyás konzervatív családban nevelkedett, ám húszas éveiben már a baloldali Krétakör Alapítvány tagja volt. Ekkor ismerkedett meg a radikálisan baloldali színésszel, Schilling Árpáddal.

A Mandiner olvasó emlékezetnek: Schilling náciknak nevezte a Fidesz több millió szavazóját, és a kormány miatt elhagyta az országot, mivel szerinte Magyarország egy diktatúra, ahol nem lehet élni.

Gulyás márton az ismertségükről elmondta, ma már nem tartják napi szinten a kapcsolatot. Kiemelte: „Nem az az ember lennék, aki vagyok, ha a húszas éveimben nem találkozom Schilling Árpáddal.”