„Vétettem az egyházzal és a közösségemmel szemben. Megszegtem a papi fogadalmam, bűnt követtem el. Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam, akinek csalódást okoztam.”
Gyermekem, te nagyon el vagy tévedve. A gőzfürdőben eligazodsz, de az erkölcshöz neked kurvára semmi közöd nincs.
Nem az a botrány, hogy vétettél az egyház ellen, te galacsin. Azok ellen vétettél, akik egyszerűen csak melegek, leszbikusok, vagy akár csak nem fideszesek. Uszítottál, gyűlölködtél, megbélyegezted és a sátán szolgáinak nevezted őket. Kioktattad Hodász Andrást, aki maga coming outolt és szerelt le – és nem gruppenvideókon vesztett rajta.
Aztán röhögtél egy öblöset, és indultál az éjszakába istentelenkedni. És így teltek az évek. Reggel két perc gyűlölet, kiátkozás, ördögűzés – este mehet a seggrepacsi, Isten áldásával. Örömmel csapkodtál a nádpálcával, amit amúgy a seggedben tartottál. Odáig sem jutottál el magadtól, hogy legalább másról prédikálj, és ne buzizzál. Az abszolút nulla vagy.
Neked véged van, és nemcsak Gergő atyaként. Pokol lesz az életed. Nem, nem a tegnapi volt a legnehezebb nap. A lapokat, amelyek ocsmány rágalmaidat lehozták, már most szarrá bombázza a kajánul röhögő nép a pofáddal. Sehol senki nem fog újra pódiumra engedni. Ennyi volt.
Gattyán Györgynél próbálkozz esetleg, ott még akadhat neked egy kamera. Mindenfajta perverzióra van kereslet. Még az ilyen igazán mocskos, gyomorforgató példányokra is, mint te vagy.