Skip to content

Kedden égtek a vonatok

Kigyulladt egy vonat a Szőny–Déli vasútállomáson is

Kedden már egy másik vonalon is volt fennakadás egy tűzeset miatt.

A Szőny–Déli vasútállomáson kedden délután kigyulladt a Komáromból Székesfehérvár felé tartó S150-es vonat motortere. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de mivel a vonat nem közlekedett tovább, az utasainak pótlóbusszal kellett folytatniuk az útjukat.

A MÁV-csoport tájékoztatása szerint a történtek miatt a Komáromból 18:05-kor Székesfehérvárra induló S150-es várhatóan jelentős késéssel indul. Hozzátették, a Székesfehérvárról 18:26-kor Komáromba induló S150-es helyett pótlóbusz közlekedik.

A tűzről a katasztrófavédelem is beszámolt, mint írják, elektromos vezetékek égtek a jármű alján, és vízsugárral, valamint porral oltó készülékekkel sikerült eloltani lángokat, a szerelvényt pedig tizenkét ember hagyta el.

A mai napon volt egy hasonló eset, a tiszafüredi állomás közelében gyulladt ki a Debrecenből 11:11-kor Füzesabonyba indult, 6614-es számú vonat mozdonya. A Mávinform tájékoztatása szerint az utasokat idejében leszállították.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.09.11. 12:24

    Pedig feleannyi gól is elég lett volna, mint amennyi vonat kigyulladt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük