Miskolc. Nyugi. Van már Barlang bizottság
🛠️ Ahogyan ígértem, megkezdtük a munkát, hogy a péntek éjjel leégett Barlangfürdő minél hamarabb újra fogadhassa pihenni és gyógyulni vágyó vendégeit.
🤝 Tóth-Szántai József megválasztott polgármesterrel már az oltásnál is mindketten a helyszínen voltunk, majd szombaton sajtótájékoztatón ismertettük, amit a káresetről tudtunk, és közös vállalást tettünk: mindent megteszünk azért, hogy a fürdő mihamarabb újra kinyithasson.
💡 Tudjuk, hogy ehhez a munkához kormányzati segítségre is szükségünk lesz. A város megválasztott polgármestere Tóth-Szántai József ebben már péntek éjjel tett is lépéseket, amit nagyon köszönök neki!
❤️ Öröm, ebben a nehéz helyzetben, hogy Miskolc, a miskolciak újra bebizonyították, ha baj van, képesek összefogni, együtt, képesek vagyunk közösen tenni egy fontos ügyért. A tűzeset után számos megkeresés érkezett hozzánk vállalkozóktól, civilektől, miskolciaktól, hogyan tudnák támogatni a fürdő mielőbbi helyreállítását. Voltak, akik kétkezi munkájukat, szakértelmüket ajánlottak fel az újjáépítéshez, voltak, akik pénzzel szeretnének segíteni.
📋 Éppen ezért Tóth-Szántai Józseffel egyetértve a város létrehozott egy számlaszámot, amiről a mai napon már egyeztettünk is a hivatal, valamint a fürdők szakembereivel.
💳 A számla előreláthatólag holnap délelőtt aktiválódik, ekkor közzétesszük a számlaszámot is, hogy aki szeretne, ezen az úton is tud segíteni.
🏗️ Nem kérdés, a Barlangfürdőt újjá kell építeni, a Barlangfürdőnek ki kell nyitni! Nemcsak azért, mert Miskolc ikonikus épülete, hanem azért is, mert a város egyik turisztikai ékköve.