Lehó. Még dr. Buda Zsuzsanna sem tud eltörölni 40 éves múltat
A Spider Mentőcsoport ismételten sikeres bevetést hajtott végre miközben leiskolázta a Spider utánzatokat, azaz a Miskolci, B-A-Z. megyei rendőrség és dr. Buda Zsuzsanna üdvöskéit Szabó Ádámot és Szabó Bencét (a Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesület tagjait) akik az embereket megtévesztve Spider Mentőcsoportnak adják ki magukat.

Mint korábban többször írtuk a Spider Mentőcsoport a Lehoczki-Spider László által vezetett civil tömörülés, és semmi közük nincs a Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesülethez, akik a Spider Mentőcsoportnak adják ki magukat és a névvel visszaélve gyűjtik és elköltik a támogatásokat (beleértve a felajánlott adó 1%-ot) és abból egy fillért sem lát a Spider Mentőcsoport.

Ismét beigazolódott, ahogy Lehoczki László korábban említette  „Lehoczky László: „Mi életeket mentünk, „ők” kapják a pénzt”

Ahogy korábban írtuk és több cikk is foglalkozott azzal, hogy Lehoczki-Spider László és a Spider Mentőcsoport saját költségen támogatások nélkül járnak menteni azaz „Lehoczky László: „Mi életeket mentünk, „ők” kapják a pénzt”

A Spider Mentőcsoport alapító vezetőjéhez hétfőn éjjel érkezett segítségkérés a helyi rendőrségtől. A B-A-Z Megyei és a Miskolci rendőrségtől (szerencsére) eltérően a helyi vízi rendőrök helyesen cselekedtek, amikor a Spider Mentőcsoport vezetőjét Lehoczki-Spider Lászlót hívták, úgy ahogyan az a régi szép időkben is történt, és ahogyan Miskolcon is történnie kellene.

Szerencsére ők megmaradtak a szakmai szempontoknál, és az eltűntek megtalálását valamint a hozzátartozókat helyezték előtérbe ellentétben a megyei és a miskolci zsarukkal, akik minden józan észt félredobva, üdvöskéiket a Támogatói Egyesületet riasztják folyamatosan teljesen értelmetlenül.

Ismételten megbizonyosodhattunk, hogy az egyesület csak a „bohóckodáshoz” magamutogatáshoz és a támogatások megtévesztéssel való begyűjtéséhez és elszórásához ért.

Persze, hogy a megyei zsaruk sem „tétlenkedtek” mert a Spider utánzatok, azaz a támogatói egyesület is jelen volt a helyszínen „keresgélni” azaz sétacsónakázni.

A híradások szerint „egy 50 éves férfi, egy 17 éves fiú és egy 16 éves lány – hétfő délután, fürdőzés közben eltűntek a Tisza folyóban. Személyes holmijukat, valamint egyikük kutyáját járókelők találták meg.”

A Spider Mentőcsoport ( Lehoczki-Spider László  Hope kutyájával, Losonczi József Zsivány kutyájával) közösen a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesülettel (Farkas Péter és Hudik János) ígéretükhöz híven, saját költségen, kedden délelőtt érkeztek a helyszínre, ahol habozás nélkül csónakba szálltak Hope kutya „vezetésével” és megkezdték a keresést.

Spider Mentőcsoport és a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület

Spider Mentőcsoport: Lehoczki-Spider László Hope kutyájával, Losonczi József Zsivány kutyájával és a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület: Farkas Péter és Hudik János


Spider Mentőcsoport és a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület

Miskolci Spider Mentőcsoport és a Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület

A csónak elejében foglalt helyet Lehoczki-Spider László Hope kutyája és az “ő irányításával” pásztázták a folyót, ami délutánra eredményre vezetett.

Spider Mentőcsoport Lehoczki-Spider László Hope nevű kutyájával

Lehoczki-Spider László Hope nevű kutyájával

Mind a három eltűnt (sajnos már csak) holttestét szinte centiméter pontossággal jelezte Hope a vízben. Eközben a Támogatói Egyesület két tagja sétacsónakázott a folyón azokkal az eszközökkel melyek a Spider Mentőcsoport tulajdona lenne és melyeket jogosulatlanul „nyúltak” le Lehoczki csapatától. A szaktudást, a 40 év tapasztalatot és kutyák tudását természetesen nem tudják lenyúlt eszközök felülmúlni.

Az a Hope jelezte az eltűnteket, akit 2023. október 01 napján Szabó Ádám a Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesület tagja csak egyszerűen „szarnak” és „nullának” jellemzett, aki szerinte „semmire nem jó csak ülni és feküdni

Szabó Ádám

Szabó Ádám

Szabó Ádám

Szabó Ádám

„az tökmindegy, hogy kinek a kutyája, ezt ki merem mondani, hogy szart sem ér, egy nulla. Ezek a mostani kutyák bemutatóra valók. Ül, áll, fekszik, meg ugat és ennyi” jelentette ki Szabó Ádám a Támogatói Egyesület tagja. A szomorú események magukért beszélnek, Hope lealázta Szabó Ádámot.

A Spider Mentőcsoport Támogatói Egyesület elnöke Orbánné dr. Tóth Éva Titanilla, akiről hallani sem lehetett az elmúlt 20 évben, így gyakorlatilag nulla szakmai, mentéstechnikai tapasztalattal rendelkezik, szintén hasonlóan osztotta az eszet. Elmondása szerint „a kutyát nem használjuk, mert egyszerűen nem látom, hogy tényleg olyan eredményeket el tudnánk vele érni, mint ami várunk tőle.”  Mondja ezt 30 évesen, aki a semmiből bukkant elő és ült be az elnöki székbe okoskodni, halvány gőze sincs a speciális mentésről és még meg sem született amikor Lehoczki-Spider László már katasztrófák helyszínen mentett életeket kutyáival. Hope Orbánnét is leiskolázta.

Természetesen a Rendőrség és a „független” sajtó még véletlenül sem említi meg ezeket a tényeket és nagyon szűkszavúan írnak a történtekről, hogy „megtalálták a Tisza tokaji szakaszán elmerült három ember holttestét – közölte a rendőrség.”

A Lehoczki-Spider László és az általa alapított és mai napig vezetett Spider Mentőcsoport még nyomokban sem látható a híradásokban. Hogy is írnák le a valóságot, még véletlenül kiderülne, hogy ki az igazi Spider Mentőcsoport, amit bizonyos körök nem engedhetnek meg maguknak, mivel „véletlenül” kiderülne (amiről tudnak, de nem akarják tudomásul venni) hogy „csalókkal” van együttműködési megállapodásuk, akik a Spider névvel visszaélve csikarják ki a támogatásokat! És mit tesz a rendőrség? Semmit, boldogan mosolyognak az egészen!