Miskolc. Hagyták, hogy a város elől fölvásárolja néhány magánember a környék földjeit, közben a városháza tele volt kárpótlási jeggyel. A nap
Nos, az egy nagyon szomorú a városra nézve, hogy még Kobold tevékenysége tekinthető a legjobbnak! Mert Miskolc lemaradása akkor alapozódott meg! A Kobold 8 éve alatt játszottuk le magunkat a térség vezető városa esélyéből a nulla közelébe.
Miközben a város nem fejlődött, hagyták és így elment, elvittek szinte minden fontosabb hivatalt, központot Debrecenbe, Nyíregyházára és Egerbe.
Hagyták, hogy a város elől fölvásárolja néhány magánember a környék földjeit, közben a városháza tele volt kárpótlási jeggyel. Aztán, egy sima csaXXXssal eladta a városháza a Bosch által kinézett földet és így a németek már azoktól tudták csak megvenni, persze jó áron. (Arról nem beszélve, hogy ma már látszik, kicsi és bővíthetetlen területre szorították így be a céget!)
Egyébként, csak megjegyzem, hogy 1994-ben T.Asztalos Ildikótól a lehetőséget Tompa Sándor vette el (Így szabadítva a városra Koboldot), aki most is aktív részese volt annak, hogy Tocáék ölébe hulljon a város!