A bükkaranyosi tini. Hét decis likőr és négy doboz sör. Megtalálták Balázs holttestét, nem is túl távol

Megtalálták Balázs holttestét, nem is túl távol attól a helytől, ahol lakott.

Borsonline.hu péntek délután arról írt, hogy nem kell tovább keresni a korábban eltűnt bükkaranyosi tinit, Tóth Balázst. Az édesanyja Szkárosi Krisztina közölte, hogy a rendőrök arról tájékoztatták, Tóth Balázs holttestét megtalálták.

Tóth Balázs augusztus 20-án, a születésnapján tűnt el. Egy családi vita után ment el otthonról, azóta nem találták. A korábban eltűnt fiú édesanyja, Szkárosi Krisztina közölte: a fia elhunyt. Az édesanya a közösségi médiában is jelzett, profilja feketébe borult, a legfrissebb posztban pedig így búcsúzik fiától: Szívem szétszakad, légy boldog odaát, örökké szeretünk!”

 

Egyelőre nem biztos, hogy a bükkaranyosi tini lezuhant, vagy öngyilkos lett, de az édesanyja szerint Tóth Balázs holtteste mellett nagy mennyiségű alkoholt találtak a rendőrök.

Rengeteg mennyiségű alkoholt elvitt magával, amikor eltűnt! Egy hét decis likőrt és négy doboz sört. Felmászott a toronyba. Nem biztos, hogy öngyilkos lett, hanem megszédült és kiesett a toronyból. Balázs olyan volt, hogy nem ivott sokat. Ha itthon ivott két felest a barátaival, megártott neki

– mondta szomorú hangon az édesanya.

Az anyuka tájékoztatása szerint a fiú holttestét  szeptember 13-án, pénteken a délelőtti órákban egy Harsány és Bükkaranyos közötti TV-torony lábánál találták meg munkások. Egyelőre nem lehet tudni biztosan, hogy a fiú lezuhant, vagy öngyilkos lett.