Miskolc. A gyerekek játékos módon ismerik meg a jógázás örömteli, fejlesztő, stresszoldó hatásait
Lenke utca 3., Miskolc
Kompárné Orosz Alexandra (Szádaka SZandi) vagyok, vaisnava jógamester, kismama és babás jóga oktató, illetve Jógakalandos Gyermekjóga oktató.
✨Jómagam is gyerekként, 12 éves koromban ismerkedtem meg a jógával, és kezdtem el gyakorolni, megtapasztalva számos jótékony hatását. A teljesség igénye nélkül említenék meg néhányat:
🤸‍♀️ javul a testtartás, a mozgáskoordináció és egyensúlyozási készség
🤸‍♀️ a gerinc egészségét megtámogatja hosszútávon
🤸‍♀️ nagyfokú testtudatosságot ad
🧘‍♀️ javítja a stresszfeldolgozó, tűrő képességet
🧘‍♀️csökkenti az agresszióra, szorongásra való hajlamot
🧘‍♀️ nő a légzéskapacitás
✨Hiszem, hogy „a lélek örökkévaló, mindig létező és ősi” [Bhagavad gítá 2.20], és hogy a lélek, és ezaláltal az ember természetes állapota boldog és tudással teljes. Ennek a a harmónikus állapotnak a fenntartását (gyerekeknél) / helyreállítását (felnőtteknél) segíti több szinten a jógagyakorlás. Hiszen egy jóga órát keretbe foglaló ráhangolódás (óra eleji) és relaxáció (óra végi) megtámogatja a mentális egyensúly megtartását, a törzsét adó bemelegítés, ászanázás és pránájáma (légzőgyakorlat) pedig a fizikai testet segít kordában tartani.
🌞A Jógakalandos Gyerekjóga foglalkozásaimon a gyerekek játékos módon ismerik meg a jógázás örömteli, fejlesztő, stresszoldó hatásait, miközben izgalmas kalandokat élnek át a mesés történeteimen keresztül. 2023.szeptember 20-án végeztem el a Jógakaland Gyerekjóga Képzését, az ott tanultakat és a jógakaland játékait folyamatosan alkalmazni fogom a foglalkozásaimon.
🌻Az órák időtartama 60 perc
🌻 Hozzájárulás : 1500 ft/ alkalom
🌈 Az első alkalom 500ft🌈
🌻 Ajánlott korosztály: 6-8 év
🌻A férőhelyek száma korlátozott, így bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezni messenger üzenetben, illetve az alábbi email címen tudsz: oroszalexandra.10@gmail.com
🌈Szeretettel várom a gyerkőcöket Jógaország varázslatos világába!