Olyan szinten megosztó, hogy a mi Ferink hozzá képest a nemzeti egység arca. A nap
Trump egyszerűen vonzza az idiótákat: nagyrészt, mint szavazókat és támogatókat, de ellenségeket is. Az ember olyan szinten megosztó, hogy a mi Ferink hozzá képest a nemzeti egység arca.

Valahol tragikus, hogy most ebből az emberből a jobber média, a kommentelők, a magyar KESMA (Balázsék reggel már el is kezdték) és a teljes GOP gépezet mainstream demokrata deep state CIA-ügynököt fog kreálni. A fszi egész életében a fringe-jelölteket támogatta: Trumpot, aki párton kívülről jött, Tulsi Gabbardot (aki annyira volt demokrata, mint Tarlós független vagy mint ma Szili Kati szocdem), Yangot, Ramaswamyt, Haley-t. Gyakorlatilag a mainstream dem vegy rep jelölteket kerülte egész életében: se egy Bush, se egy Obama, se egy Clinton vagy Biden. Ehhez képest most el lesz adva, mint a másik incel hülyegyerek ilyen antifa-blm katonának vagy minek. Figyeljétek meg.

Az ember egyébként full őrült és nyilvánvalóan nem volt nagy barátja Putyinnak. Feltehetően itt kell keresni az okokat, hogy mit és miért csinált.