Kirúgások a Veres Harsonától. A hír hiteles lehet,  hiszen a lap két munkatársa Betli és Hanyecz a mikomtől is húz fizetést

Laptársunk a borsod 24  írja. A hír hiteles lehet,  hiszen a lap két munkatársa Betli (képünkön)és Hanyecz a mikomtől is húz fizetést. 

Komoly létszámleépítésbe kezdett a Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. (MIKOM), belső információk szerint csaknem tíz alkalmazottnak mondtak fel az utóbbi hetekben. A cégnél egyébként is nagy változások várhatók októbertől, hiszen Tóth-Szántai József személyében új, a Fidesz-KDNP által is támogatott polgármestere lesz a megyeszékhelynek.

 

A változásokról a televízió egyik népszerű műsorvezetője, Spilman Nóra is beszámolt saját közösségi oldalán. Még maguk a cégnél dolgozók sem igazán tudják az igazi okokat, az említett poszt szerzője is csak találgat. Pártfogoltjával kapcsolatban azt írta, a “magát ‘nagy’ embernek gondoló valaki, aki erről döntött, a két kezét összetehette volna egy ilyen munkaerőért”. Hozzátette, ez nem az első értelmetlen eset a cégnél, de a véleményét mindenképpen meg kellett osztania.

A cég ügyvezetői székében az utóbbi években többen is megfordultak.

Fotó: Vörösben egy korábbi mikom vezér. Másik kép archív.