Ma.  Felsőzsolcán a hagyományos 24 órás Futás

 20-21. napján ismét megrendezik Felsőzsolcán a hagyományos 24 órás Futást, mely idén jótékonysági esemény lesz. A szervezők a Felsőzsolcai Családokért Alapítvánnyal közösen egy nemes ügy mellé állva kérik a futó közösség és a lakosság támogatását.

Szeretnél tenni valamit egy olyan ügyért, amely fontos számodra? Vegyél részt a 24 órás futáson és támogass egy felsőzsolcai családot!
Erőnléttől függetlenül bárki részt vehet a jótékonysági futáson, amellyel a testmozgás öröme mellett adományokat is gyűjthet egy jó cél érdekében. A nevezési díj összegét egyéni döntésre bízzák.

Ne feledd, hogy a jótékonysági futás egyrészt hasznos, másrészt élvezetes, ráadásul egy fontos ügyet szolgálhatsz, miközben valószínűleg új, hasonló értékrendű barátokra is szert tehetsz.

Várunk téged is, ha…

… szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és segítenél egy családon,
… felhívnád erre a környezetedben élők figyelmét is, és
… már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!

Találkozzunk a Rendezvények Háza – Sportpályán, ahol szeptember 20-án, pénteken reggel 9 órától várják a futás szerelmeseit és a támogatókat, akik szeptember 19-én, csütörtökön 12:00 óráig regisztrálhatnak az eseményre, az induló nevének, elérhetőségének (telefon és e-mail), valamint a futás időpontjának megjelölésével, a 24orasfutas@felsozsolcaph.hu e-mail címen.