Meztelenre vetkőzött, úgy várta  az életét korábban megmentő orvost

Szerelmével üldözi egy nő az életét megmentő orvost: szív alakú lufival várta és meztelenre vetkőzött előtte a váróteremben

Zaklatás és szeméremsértés vétsége miatt állítja bíróság elé a Kecskeméti Járási Ügyészség azt a nőt, aki a jól sikerült életmentő műtéte óta szerelmével üldözi a kezelőorvosát.

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség közleménye szerint az orvos életmentő műtétet hajtott végre a kecskeméti nőn és a kezelőorvosa lett. A nő a felépülését követően rendszeresen keresni kezdte a férfit, előbb telefonon és e-mailben, később pedig személyesen, azért, hogy vele párkapcsolatot alakítson ki. Az orvos azonban következetesen elutasította a közeledését.

A nő naponta megjelent a férfi munkahelyén, hetente kétszer pedig a belvárosi magánrendelésén, hogy személyesen is kifejezésre juttassa az érzéseit. A zaklató a rendelő előtti lépcsőfeljárón vagy a váróteremben a nemi vágyának felkeltése céljából többször is meztelen testtel mutatkozott a férfi előtt.

Attól sem riadt vissza, hogy kifigyelve a doktor mozgását, időről időre kövesse. Előfordult, hogy amikor a férfi beszállt a rendelője előtt parkoló kocsijába, a nő megpróbált mellé bepattanni. Más alkalommal a gyalogosan közlekedő nő az orvos járművének közeledtével lelépett a zebrára, hogy így kényszerítse őt megállásra.

A zaklatásnak rövid időre az vetett véget, hogy a távoltartást be nem tartó nőt letartóztatták. Pár nappal a szabadulása után azonban újból rendszeresen felkereste az orvost, akit legközelebb egy szív alakú lufival a kezében várt a járműve mellett. Az ügyészség fogházbüntetést kért a zaklatással és szeméremsértés vétségével vádolt nőre.