Magyar Péter: Vogel Evelin 30 millió forinttal zsarol

A Facebookon reagált Magyar Péter arra az interjúra, amit a volt barátnője, Vogel Evelin adott az Indexnek. Magyar ezt írja: „[V]olt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget.” A Tisza Párt elnöke szerint Vogel „felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút”.Magyar feljelentést tesz zsarolás bűntette miatt.

Magyar szerint „Vogel Evelin nem az első és nem az utolsó, akik anyagi hasznot látnak abban, hogy az állampárttal összejátszva az én hitelességem és a demokratikus törekvéseinket tönkretegyék.”

Az Indexen jelent meg egy interjú szerda reggel Vogel Evelinnel, Magyar Péter korábbi barátnőjével. Az interjúban a nő arról beszél, hogy az ő kapcsolatrendszere segítségével kezdődött Magyar politikai karrierje, megemlít egy háttérembert, akit ő mutatott be Magyarnak és aki szerinte meggyőzte arról, hogy lépjen politikai pályára, és arról is beszél, hogy Magyar őt kérte meg arra, hogy rejtsen el dokumentumokat és pendrive-ot.