Skip to content

Magyar üzent a mazohistáknak

Magyar üzent a mazohistáknak

Magyar Péter a közmédiás interjúk után: Nem hagyom, hogy álkérdésekről beszéljünk, amikor bejutunk a közmédiába

Követőinek azt ajánlotta, inkább az M1-es interjút nézzék meg, a Kossuth rádiósat a mazochistáknak ajánlja.

„218 nap után végre bejutottam ide, a propaganda szívébe, amit a Karmelita kolostorból irányítanak. Itt most nem akarják éppen engedni, hogy élőzzünk, vagy hogy felvételeket készítsünk. Érdekes módon, amikor Orbán Viktor miniszterelnök stábja jár itt hetente, amikor Havasi Bertalan nyakában egy MTVA-s belépő fityeg, akkor ez nem szokott probléma lenni” – mondta első, ellenzéki vezetőként adott közmédiás interjúi utáni élő bejelentkezésében Magyar Péter.

Arról, hogy ezek az interjúk hogy sikerültek, itt és itt írtunk bővebben.

Magyar úgy értékelt, hogy az M1-en egy „váratlanul nyugodt” beszélgetésben volt része, így abban reménykedik, hogy a tévénézők végre igazságot is hallottak. A politikus szerint a Kossuth Rádióban viszont már „egy teljesen más hangulatú beszélgetés zajlott”, mert „nagyon nem tetszett a riporter úrnak az, hogy az igazságról, a magyar embereket valóban érintő problémákról szeretnék beszélni”.

A Tisza elnöke felsorolta azt a pár témát, amelyekről annak ellenére is beszélt, hogy nem kérdezték róla: ilyen volt a vasúti szárnyvonalak bezárása és úgy általában a vasúti közlekedés magyarországi állapota, de így beszélt a vidéki szülészetek bezárásáról, a postabezárásokról, a költségvetési hiány és az államadósság elszállásáról, valamint a 130 pontból álló kormányzati megszorításról is.

„Nyilván a Kossuth Rádió riporterét jobban érdekelte a bulvár és az előre megírt kérdések. A kérdéseiben már érződött, hogy készítik elő a következő támadásokat is, nem érdekelték a válaszok sem igazán”

– mondta Magyar.

A politikus arról beszélt, hogy a közmédiában azt erőltették, hogy őt korábban milyen sokszor meghívták már. Szerinte viszont fél évig nem engedték be, hiába írt a vezérigazgatónak, hogy a kampányban szeretne bejönni. Az utóbbi tíz napban kaptak csak meghívásokat. „Természetesen én is jobban szeretem a nyugodt hangulatú interjúkat, még akkor is, ha kemény kérdéseket kapok, mint tegnap este az ATV-ben, azt viszont nem hagyom, és nem is fogjuk hagyni, hogy álkérdésekről beszéljünk félévente egyszer, amikor bejutunk a közmédiába” – tette hozzá.

Követőinek azt javasolta, hogy az M1-es interjút nézzék meg, „aki kicsit mazochista, az hallgasson bele a Kossuth rádiósba is”.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2024.09.26. 15:55

    Láttam Jakab Péter és Szabó Tímea legjobb tanítványát. Ő a mi Zelenszkijünk. 😁😀

  2. Névtelen
    2024.09.26. 16:02

    Mit üzent? Hogy már házassága alatt fekcsípte Evelint? Ki nem szarja le?

  3. Névtelen
    2024.09.26. 17:38

    Balázska jól elintézte a peti barátnője kitálal narratívát 🤣

  4. Névtelen
    2024.09.26. 17:38

    gondold el tónit, leszervezi az evelint, meg a poltot és erre jön orbán a balázs 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük