Veres Pál is köszönetet mondott  Barlangfürdő lángjait megfékező tűzoltóknak egy strand belépővel

Óriási erőfeszítésbe került már az is, hogy a lángok ne terjedjenek át a fürdő közelében található erdőre. Személyi sérülés nem történt, de az épület súlyos károkat szenvedett, a tűzoltók minden tőlük telhetőt megtettek, hogy minimalizálják a borzalmas tűzeset következményeit.

Ezért mondott hivatalosan is köszönetet most Ignácz Dávid és Veres Pál polgármester.

“A barlangfürdő oltásában emberfeletti munkát végeztek a tűzoltók. Magam a helyszínen láttam, hogyan veszik fel a harcot a pusztító tűzzel, hogyan próbálták azt megfékezni, és micsoda erőfeszítésükbe került, hogy a lángok ne terjedjenek át az erdőre” – fogalmazott saját közösségi oldalán Veres Pál.

“Hálás vagyok nekik, és szerettem volna megköszönni a munkájukat. Kedden mind a 19 tűzoltónak köszönetet mondhattam, és apró figyelmességgel próbáltam meghálálni munkájukat. Az ajándékok között volt egy Ellipsum Élmény- és Strandfürdő belépő, hogy szabadnapjukon kellemes környezetben pihenhessenek, regenerálódhassanak. Még egyszer köszönöm nekik, amit a Barlangfürdőért tettek. Miskolc, a miskolciak hálásak érte!” – zárta gondolatait a leköszönő miskolci polgármester. Képek és forrás: Veres Pál Facebook-oldala.