Best off eszakhirnok.com kommentek
  • Ahogyan lenni szokott a történelem során mindig, a diktatúrák a működésük elején kegyetlenül hatékonyan kommunikálnak, a diktátor pedig kőkemény, és határozott, következő fázisban pedig elkezd teljes hülyeségeket beszélni, elkezd a csapata is szánalmas balfasz módon viselkedni, és így tovább. Harmadik szakaszban általában vagy a legszűkebb bizalmi kör meggyilkolja a diktátort, vagy kábé magától beomlik a rendszer.

    Magyarország ebben is kicsit más lett, itt nem fog beomlani a rendszer, ugyanis itt nincs olyan lakosság, amelyik fel lenne háborodva, amelyiknek már kezd elege lenni 15 év diktatúra után, amelyiknek elege van az éhezésből, az elnyomásból és a kegyetlenkedésekből. Ezért itt megint menni fog a 40 év diktatúra, hiszen még az éhező, infrastruktúra nélkül élő nyomorult agyhalottak is imádják a Főnököt, nincsen 15 év után sem semmiféle számottevő ellenállás, de még felháborodás sem.

    Ezért megy át minden ilyen szinten botrányosan ostoba és aljas gondolat, hogy majd az USA elnökválasztás dönti el, háború, vagy béke lesz a világban, meg hogy ezek a diktatúrát üzemeltető becstelen tolvajok a Pesti Srácok örökösei, miközben Putyin alázatos szolgái.

    Meg 10 évvel később is lehet migrációs invázióról beszélni, brüsszelezni, sőt gyurcsányozni.

    Végtelenül kínos, arcpirító bizonyítvány egy ország népéről, ha a lakosságának 25%-a aktív közéleti hőfokon tartható ilyen szintű üzenetekkel, és további 50%a viszont akkor sem hajlandó mozdulni, ha ilyen szintű üzenetekkel bombázzák, miközben éhezik, nyomorog, és egy átlagos szír menekült életszínvonalán él a saját otthonában.

    Nincs és nem is érdemel normális életet az ilyen nép sajnos, bármilyen értékrendszerben ez bukta

    „Tíz méterre álltam Danner Jancsitól, amikor lelőtték az ávósok. A körtér védelmében megsebesült Marika – aki látszólag eszméletlenül, vérben ázva feküdt az Orlay utcai orvosi rendelő padlóján – egyszer csak az suttogta felém: »Öcsi, van a zsebemben egy kis cukor, vegyél.« Bizony kemény emlékek ezek. Senki nem küldte a Jancsikat, Marikákat, a pesti srácokat a halálba: a hitük, a hazaszeretetük és az az álmuk vitte őket előre, hogy érdemes, mert népüknek szebb jövőt építenek. Az elmúlt 68 év soha, egyetlen percre sem tompította el a Marikák szeméből sugárzó üzenetet és hozzájárult, hogy a világ szemében nemeset és példamutatót jelentsen a magyar név. Ugyan az Orbánoknak néha talán sikerül azt kicsit bepiszkítaniuk, de ez azért így is marad.”

    Többek között Pusztai áldásos tevékenysége miatt tömhette magát 5 évig a moslékkoalíció tagjaként…Utólag is gratulálok a Miskolcot tönkretevő szavazóbázisnak…

    Már lehet a temuról rendelni Varga Judit interjút!
    Annyi hogy ott Vogel Evelinnek hívják!
    De eredeti, mert mindkettőt Rogán írta!

  • Magyar Péter Orbán Balázsnak: Te nem tanultad a Nemzeti Dalt?
Nagyot megy ez a szőrös wookie.. a kampányt is eléggé elbaszta,,
annak köszönhető, h Magyar itt tart, azért hepciáskodott vele a vita miatt.
Szegény dagi nem azt tervezte
hogy egy magtárban 40 válogatott hülyének tartja meg a kampánya nyitóját
akik közül az egyik a 41 napig EP képviselő Győrffy Balázs nővX
Hanem azt tervezte, h a NatCon brüsszeli konferenciáján
a beltenyészetről fasza kis vágóképekkel ütősen bedurrantja az állampártot.
Ez a nyomorult meg – úgy hogy a lötyi segge alatt pénz paripa fegyver az előretolt brüsszeli MCC-kp-tal.
egy szájonvert rendezvénytermet nem tudott
lefoglalni, mert mindenhonnan elzavarták:)
Utolsóból meg a rendvédelem kergette szét a konferenciát.
így maradt a magtár, ahol a világ leggazdagabb dagadt verebe a válogatottt 40 féleszű előtt nyitotta meg a világ legjobb kampányát a 2022-est.
És most itt van Magyar Péter ennek köszönhetően 😀 ,
aki kihajtotta mint a marhát a gátra a Babzsákot már az áradás elején.
Itt a vége fussatok amerre láttok. 😀
Úgy látom a vadhajtásokon az a közmegegyezés, hogy ha jönnek az oroszok, akkor valójában „a nyugat” ellen mennek, úgyhogy még segíteni is kell őket… 😀 😀 😀
az úgynevezett nemzeti oldal