Miskolc. Hozd magaddal kedvenc szivarodat. A Grizzly csavar még egyet
TEAM GUSTO CUBANO koncert és SALSA-BACHATA UTCABÁL Miskolcon, a Grizzly PUB előtti téren, a Széchenyi szobornál!
Az augusztusi forró nyári éjszaka fantasztikus sikere után még nem engedjük el a nyarat és ismét kubai hangulattal, kitűnő zenekarral és nagyszerű táncosokkal várunk a Grizzly utcai teraszára, hogy együtt töltsünk el egy feledhetetlen latin estét!
A Grizzly ráadásul csavart még egyet a történeten és az egyedülálló kubai hangulatot nemcsak pezsgő ritmusokkal, hanem csípős dohánnyal, szivarokkal és füstös rummal idézhetjük meg.

Hozd magaddal kedvenc szivarodat, vagy válogass a ház kínálatából és ülj be a “szivar klubba”! Kérj mellé egy pohár rumot és meglátod, a zenészek és a táncosok forgatagában egy kicsit megáll az idő!

BELÉPÉS:
1. A Grizzly vendégeinek INGYENES!
2. Salsásoknak a gyakorlóestek mintájára, ÖNKÉNTES ALAPON a helyszínen 2.000 Ft (ezt zenekari gázsira fordítjuk).
3. Támogatói VIP JEGY az elhivatottaknak, EXTRÁKKAL: összesen 20 db adható ki, ára 10.000 Ft. A VIP támogatói jegyek elővételes megvásárlásával kapcsolatban keressétek: Moldován Éva-t, emailban: moldovaneva87@gmail.com vagy telefonon: +36-20-779-2110.
PROGRAM:
19.00: DJ CHRIS
20.00: TEAM GUSTO CUBANO koncert I.
21.15: Rum – szivar – és sörszünet (vagy amit gondolsz)
21.30: TEAM GUSTO CUBANO koncert II.
22.30: DJ CHRIS salsa, bachata, son utcabál
A zenekarról: A budapesti tagokból álló, latin – főként salsa/timba – tánczenét játszó zenekar a kubai zenékért-táncokért rajongó, baráti közösségből alakult és annak bemutatásán, népszerűsítésén fáradozik idehaza, immáron 2014 óta.
www.facebook.com/TeamGustoCubano
A Grizzly Music Pub és a Független Salsafüggők Egyesülete közös szervezésében várjuk tehát a Latin zenék szerelmeseit SZEPTEMBER 27-én, PÉNTEKEN! A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!