Miskolc. Nemhogy fejleszteni, de még üzemeltetni sem sikerült a várost. A nap
Sok minden mássá sem vált, csak jól jövedelmezett neki at, hogy Miskolcot 5 évre hátramenetbe kuttatta.
Süketelés volt, meg parasztvakítás, a kocsmák taroltak, a belváros vetekedett bármelyik borsodi faluvégi vigalmni negyeddel, de nézzünk csak pár példát a valós teljesítményről.
Pali ígért fűt és fát, egészen pontosan 10.000 fát, ami soha nem volt annyi, a zöme ráadásul kiszáradt, azaz a város pénzét herdálta. Mit is tett a tisztra levegőért? Egy nagy büdös (valóságban is büdös) semmit. Telerakatta a madár sem járta helyeket hutelesítetlen mérőizékkel, a por, mocsok meg maradt.
Mert közben az egyik fő légszennyező te vékenységért, a közlekedésért sem tett semmit. Parkolóhe3lyeket épytett de a tömegközlekedés szemernyit sem javult, hetente barmolták a menetrendet, a balkeze, ez a Mályi melletti illegális lerakóhelyről összeguberált alpolja, aki azt sem tudja, mennyi kerékpárút van Miskolcon, 5 év után eljutott oda, hogy feljelentgetett, kezdjen vele a következő önkormányzat azt, amit csak akar. Kerékpárutak ígérete is üres lufi maradt, gyorsan kopó sárga festékkel pingáltak fel bicikliket, de ezek olyan buták, vagy olyan sunyik, hogy ezeket kerékpárútnak nevezik, holott akár rájuk is lehet parkolni. Bezzeg ahol pofátlanok ráparkolnak a valódi kerékárutakra, ott a léhűtő operettsereg szemlesütve sompolyog el, vagy messze elkerüli ezeket a helyeket, nehogy már intézkedni kellje, hisz a munka büdös, vélik ők. Ehelyett ránk lettek szabadítva a szabályozatlan hátterű erollerek, amelyekkel sokszor tandemben riogatják a gyalogosokat. Köszönjkük Pali, érezted a bukást, el sem mertél indulni, de legalább tisztességgel kellett volna megfutamodni, nem a DK-ra mutogatni. Nemhogy fejleszteni, de mnég üzemeltetni sem sikerült a várost, kiürült a belváros, sorra zártak be az üzletek, omlik a színház, egyre romosabb minden, így aztán a patkányok városa lett Miskolc, hisz hiába megy tessék-lássék az irtószerek kihelyezése, ha a fő fészkekhez nem mert hozzányúlni. Vagy nem is akart. Vagy nem is érdekelte. Az, hogy 5 éven át nem jutott más eszébe, mint az elődökre, a kormányra, a DK-ra, a járványra, a háborúra mutogatni, jellemzően a lelkiismeret totális hiányára mutat, hisz ha elment volna Kassára, megláthatta volna, hogy mindezek ellenére is fejlődő pályára állítható egy város. Csak nem ózdi minbtára kell formálni, hanem eirópaira.