Skip to content

Nem merült fel szexuális kényszerítés gyanúja Magyar Péterrel szemben

Nem merült fel szexuális kényszerítés gyanúja Magyar Péterrel szemben

Nem merült fel szexuális kényszerítés gyanúja Magyar Péterrel szemben az ügyészség szerint

Korábban egy magánszemély feljelentést tett, miután egy nő azt állította a TV2-nek, hogy a Tisza Párt elnöke erőszakoskodott vele.

Bűncselekmény hiányában megszüntette azt az eljárást a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség, amely azután indult, hogy egy magánszemély szexuális kényszerítés miatt feljelentést tett Magyar Péter ellen – írja a 24.hu a Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása nyomán.

A feljelentést azután tették meg Magyar ellen, hogy egy Ádám Lauraként bemutatkozó nő kitakart arccal arról beszélt a TV2-nek, hogy a politikus erőszakoskodott vele. Azt állította, hogy a Tinderen ismerkedtek meg, majd egy ötcsillagos hotelban találkoztak, ahol Magyar agresszívan viselkedett vele. Amikor visszautasította a közeledését, sértegetni kezdte.

A nő nyilatkozata körbejárta a kormánymédiát, amire Magyar akkor úgy reagált, hogy „megfizetnek egy hölgyet, aki előad egy újabb mesét arról, hogy vele is erőszakoskodtam. Amiből megint egy szó sem igaz”.

Az ügyészség azt közölte: az eljárás során megállapították, hogy a nő és Magyar szeptemberben ismerkedett meg egymással az egyik internetes társkereső oldalon, majd több mint kéthetes üzenetváltás és beszélgetés után együtt töltöttek egy hétvégét egy szállodában. Ahol azonban nem történt bűncselekmény, „mivel a bűncselekmény jogi tárgya, a közszemérem a társadalomra való veszélyességhez megkívánt módon nem sérült”.

Fotó, Köbaltagyár



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2024.10.02. 11:05

    Ennek a magyarnak mennyi energiája van!

    • Névtelen
      2024.10.02. 11:25

      ha megfizetik
      van pénze USRAEL-nek

  2. Névtelen
    2024.10.02. 11:23

    Nem volt tanú.
    Gyorsan akart a tettek mezejére érni, akárcsak Donald bácsi! Ja, az más!

    1
    1
  3. Névtelen
    2024.10.02. 11:28

    „mivel a bűncselekmény jogi tárgya, a közszemérem a társadalomra való veszélyességhez megkívánt módon nem sérült” ,de Lyukóban lekapcsolták a villanyt Kolompáréknál és ott meg sérült a Patrik menyasszonya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük