Ő SZ. ATYA, AKIT ÖT KISLÁNY MEGR0NTÁSÁVAL VÁDOLNAK!
☝️Ő SZ. ATYA, AKIT ÖT KISLÁNY MEGR0NTÁSÁVAL VÁDOLNAK!
Többrendbeli sze_xuális erő_szakkal és kényszerítéssel vádolják. Az eset már előrehaladott, lezárult a nyomozati szakasz, májusban volt az első tárgyalás, ahol az atya természetesen mindent tagadott. Az ügyészség legalább 12 év börtönt akar kiszabni rá. Ennek ellenére még sincsen börtönben, csupán bűnügyi felügyelet alatt áll és még misére is járhat a Magyar Hang szerint. Mivel megtiltotta a sajtónak, hogy lefotózzák, ezért kiteszem ezt a képet róla! Ha már kvázi szabadlábon mászkál, legalább felismerjétek! Amúgy ismeritek?
❓Ugye emlékeztek, ő az a gyanúsított, akiért Kocsis Fülöp metropolita tűzbe tette a kezét és megvédte egy a 444-nek adott interjúban. Ellenben a bántalmazott 9 és 11 éves kislányokról képes volt azt állítani, hogy túlságosan érzékenyek és sérülékenyek, vagyis csak kitalálták az egészet. Ez azok közé az ügyek közé tartozik, amelynek krimibe illő szövevényes történetét nagyon aprólékosan ismerem, mert végig követtem. Mára már több szálon keresztül is belekapcsolódtam az ügybe, többek között az egyik kislány édesanyja, Budai Alexandra is megkeresett engem, hogy segítsek. És sok egyéb szál is volt, amit majd talán egyszer nyilvánosan is elmesélhetek.
Ezt a képernyőfotót még régebben készítettem Sz. „atyáról” – mára törölték az oldalát, ha jól látom – és megőriztem, mert mindent elmond a személyiségéről. És azt vettem a fejemben, ha egyszer végre börtönbe kerül, akkor meglátogatom és megmutatom neki ezt a fotót és elmondom neki: „Na látja, atya, így múlik el a világ dicsősége!”?
Ha megnézitek a fotót, mi jut róla az eszetekbe? Gondolnátok róla, hogy ilyen sötét titkok leplezője ez az ember?
?Most pedig egy kis „okítás” azoknak, akiket érdekel a téma a maga szakmai mélységeiben is. Van az a hamis tévhit, hogy a pedo_filok hosszú ballonkabátban járnak, koszos a körmük és úgy ólálkodnak a gyermekek körül a játszótéren. Vagyis, hogy az ilyenfajta bűnelkövetésről a legtöbben azt gondolják, hogy szemmel látható módon deviáns emberek követik el. A valóság azonban ennek tökéletesen az ellenkezője! A legtöbbször nagyon megnyerőek, karizmatikus személyiségek, tekintélyt szereznek maguknak. Nem véletlen, hogy rengetegen közülük kiépítették a maguk politikai védőhálóját. Figyelitek a fideszes kapcsolattal rendelkező lebukott gyanúsítottakat most a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyében? A magasra kapaszkodás a stratégiájuk része: minél fentebbre jutni, minél rangosabb pártfogókat szerezni és azáltal hosszú évekig, akár évtizedekig háborítatlanul űzni a legmocskosabb dolgokat, amelyeket az ember csak el tud képzelni. Gyermekekkel, Istenem, gyermekekkel! Sz. atya „specialitásai” a vád szerint a hátrányos helyzetű, vagyis sokszorosan sérülékeny kiskorúak.
A gyomron kifordul attól a pökhendiségtől, amivel odaállt a gyönyörű kék Mustang mellé. Ami persze nem az övé! Ez is csak a színjáték része. Semmi, de tényleg semmi nem az, aminek látszik.
☝️Várom a napot, de tényleg nagyon, amikor felkeresem. Már most tervezem, hogy mit fogok mondani neki…
P. S. A fotót csak elmentettem, nem nyúltam bele. A szövegeket ő maga tette oda.