Skip to content

Ez jó. Orbán Viktor öccse egy kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy Rogánék buktatták meg Novákot

Ez jó. Orbán Viktor öccse egy kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy Rogánék buktatták meg Novákot

Orbán Áron szerint Rogán Antalék ezen felül Magyar Péternek is szivárogtatnak.

Valóban Orbán Viktor öccse, Orbán Áron és Héjj Dávid kormánybiztos beszélgetése hallható azon a felvételen a Telex információi szerint, amelyet a Kuruc.info szélsőjobboldali portál hozott nyilvánosságra. A felvételen Orbán Áron azzal kapcsolatban panaszkodik a kormányzati egyeztetések koordinálásáért, valamint az Országos Beruházás Monitoring rendszer működtetéséért felelős kormánybiztosnak, hogy a külügy konzuljai blokkolják az ő érdekeltségéhez kapcsolódó vízumkérelmeket.

A miniszterelnök öccsének panaszai egy Balogh Radosztina nevű bolgár üzletasszony körül összpontosulnak, aki állítása szerint meg is fenyegette őt. A Telex által Orbán Áronként beazonosított szereplő szerint a korábban a letelepedésikötvény-bizniszben érintett Balogh áll amögött, hogy a külügyben blokkolják azoknak a vietnámiaknak a C típusú, rövidebb idejű schengeni tartózkodásra feljogosító vízumkérelmeit, amelyeket korábban egy nemzetközi vízumszolgáltató már jóváhagyott. Orbán meg is nevezi az érintett céget, igaz, vietnámiként hivatkozik a TLS-re, a Telex szerint ugyanakkor a TLScontact nemzetközi cégre utal. A hangfelvétel készültekor, májusban még ez a cég intézte Vietnámban a magyar vízumokat, azóta viszont ez a feladat a VFS Globalhoz került.

Orbán Áron és Héjj Dávid egy ponton azt fejtegeti, hogy Balogh Radosztina Rogán embere-e. Héjj szerint nem, mivel ha valakinek, akkor a belügynek dolgozik, Orbán ezt viszont azzal cáfolja, hogy a D típusú, hosszabb tartózkodásra feljogosító vízumokat továbbra is megkapják. A D típusú vízumok kapcsán a kormánybiztos arról is beszél, hogy ezeknek a kiadásánál volt egy leállás, ami után egyes cégeket hamarabb “feloldottak a leállásból”, köztük Orbán Áronét is. Orbánnak hivatalosan nincs vízumos érdekeltsége, a beszélgetés ezen része azonban erre utal.

A miniszterelnök öccse egy ponton arról beszél, hogy Rogánék szivárogtattak titkos anyagokat Magyar Péternek, és ez a kör állhatott Novák Katalin megbuktatása mögött is, most pedig Szijjártóval tennék ugyanezt. Héjj ezzel kapcsolatban értetlenségét fejezi ki, arra hivatkozva, hogy Orbán szerint Magyar Levente külügyes államtitkár, Szijjártó helyette is a csoport tagja.

A lap Orbán Áront, Héjj Dávidot és a külügyet is kereste a hangfelvétellel kapcsolatban, választ azonban egyedül Balogh Radosztinától kaptak, aki közölte, hogy semmi sem igaz abból, ami a felvételen elhangzik, ennél többet viszont ő sem kívánt nyilatkozni.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



23 Comments

  1. Névtelen
    2024.10.04. 12:30

    tróger cigó ez is

  2. idézet
    2024.10.04. 12:39

    Mindezt úgy hozta össze a család, hogy a kedves mama gyógypedagógus.

  3. Névtelen
    2024.10.04. 12:42

    az egyik pedo a másik debil
    harmadik szerencsére csak pszichopata

  4. idézet
    2024.10.04. 12:43

    Tiszta Windsor-ház alavju!
    God save the Pig!

  5. Névtelen
    2024.10.04. 12:46

    De komolyan, néha az ember nem is tudja kinek szurkoljon. Ööö… hajrá!

  6. a hangfelvételen
    2024.10.04. 12:47

    az is érdekes, hogy leszarják, hogy Orbán öcsi – családtag. Nem érdekli „őket”.
    Simán betennék a Duna medrébe, ha akadékoskodik a cigó

  7. Névtelen
    2024.10.04. 12:48

    szerintem nincs is munkavégzés a minisztériumokban, hanem csak a csókosok ügyeit rendezik, hogy éppen kinek mit kell intézni

  8. idézet
    2024.10.04. 12:49

    ez az ország kezd hasonlítani az ercsi cigánytelepre. kb ott lehetnek ekkora iq bajnokok „vezető” szerepben

  9. Névtelen
    2024.10.04. 12:50

    A miniszterelnöki kabinetirodában a felvétel szerint, beszédzavaros fogyatékos bűnözők „dolgoznak”,
    akik a bűnözésen kívül semmihez sem értenek…

    • Névtelen
      2024.10.04. 16:49

      Marják már a patkányok egymást, remek!

    • idézet
      2024.10.04. 17:05

      konklúzió:
      ebben a velejéig rohadt kormányban senki nem dolgozik.
      csak azon, hogy a másikat hogy fúrja ki a pénzes seftelésből.

  10. Névtelen
    2024.10.04. 13:01

    De hát a szörnyetegeknek is van családja, ő miért lenne más?

  11. Névtelen
    2024.10.04. 13:40

    Amikor annyira hülye vagy, hogy abban a rendszerben, ahol orbán strómanjának a strómanjának a kutyája is milliárdos te orbán tesójaként egy csóró senki vagy.

  12. Névtelen
    2024.10.04. 13:41

    ha élelmes lenne, kihasználhatná, hogy kiköpött szarbán feje van és felléphetne vele a cirkuszba

  13. idézet
    2024.10.04. 13:47

    A skizofrén, a pedofil meg a debil.

    • Névtelen
      2024.10.04. 17:04

      Elmebajnál van családi halmozódás. Ez a klán eléggé terhelt ezzel.

  14. Névtelen
    2024.10.04. 13:49

    „ugyanakkor azt mondja az embereinek, ne bántsák Fredot, legalábbis addig ne, amíg az édesanyjuk él. Anyjuk temetésén a két testvér látszólag kibékül. Ám amikor Fredo egy nap horgászni indulna motorcsónakkal Michael fiával, a kis Anthonyval, a fiút váratlanul Renóba viteti az apja, így Fredo egyedül marad a csónakban Al Nerivel. Miközben Fredo horgászás közben szokása szerint Szűz Máriához imádkozik, Al Neri hátulról lelövi egy pisztollyal a tó közepén.”

  15. Névtelen
    2024.10.04. 15:02

    1977 tájékán a bátyja már nemzőképes lehetett

  16. Névtelen
    2024.10.04. 15:53

    eléggé wishes letelepedési kötvény biznisz szaga van.. amikor a családban mindenki fostosra lopta magát, ez még ehhez is hülye, de próbálkozik mert tudja h nem lehet baja

  17. Névtelen
    2024.10.04. 16:48

    Egy héten belül ő a második Orbán, aki sokat és meggondolatlanul dumál. Ja nem, a főni ma nyilvánosan bejelentette, hogy menekülteket fog buszoztatni Brüsszelbe. Akkor három.

  18. idézet
    2024.10.04. 16:50

    Míg Döbrögi a pódiumon nagy stratégiákról, a haverjai világszintű hatalomátvételéről és önnön vezető nagyságáról delírál addig a háttérben megkezdődik a trónviszály és lehet majd egyszer arra ébred, hogy Ceaușescu mellett reggelizik a Sátánnal?

  19. idézet
    2024.10.04. 17:11

    a fidesz oldalon van kb 0,01%, aki tényleg úszik a pénzben, a többi viszont döbbenetes zuhanásban, nyomorban, szemétben, teljes kilátástalanságban él. Az a 0,01% pedig szintén retteg, szintén tejesen ki van szolgáltatva, hiszen bármelyik patkánynak bármilyen hatalma, vagyona, hatalmas arca egy óra alatt törölhető, látunk és láttunk is remek példákat.
    .
    Ezzel szemben az ellenzéki polgárok között tömegével ismerünk mind olyan családokat, embereket, akik – pontosan azért, mert tudták, mi készül, látják, mivel állnak szemben – bebiztosították a jövedelmüket, átprogramozták az életüket, megépítették a saját védett kis szigetüket. És nekik bizony van normális életük, van tartalékuk, van védelmi rendszerük. Igen, egy halom plusz pénzbe kerül, egy halom plusz energiába kerül, ha nem fasiszta diktatúrában élnénk, nem kéne külön tanárt fizetni, nem kéne mindent ilyen balkáni suttyó tempóban intézni – de már elfogadtam, hogy ez az ország ilyen, és ha maradunk a szarszagban, akkor vagy megszeretjük a büdöset, vagy maszkban járunk, vagy szigeteljük az ablakokat.
    .
    És 15 év alatt mi is, és eszetlen sok ismerősöm is „szigetelte az ablakokat”, és amennyire lehet, nyugalomban élünk. És nem kis elégtétel azt nézni, hogy akik viszont ebben hisznek, erre tették az életüket, azok nem csak szarszagban élnek, hanem szart is esznek, sőt kötelező mosolyogva enniük a szart, sőt ki is kell posztolni a barna vigyort.
    .
    Ez az ország a következő 50-80 évben nem lesz civilizált ország, és ha gondolkodást nem tud váltani a magyar ember azonnal, akkor pedig soha. És jól is van ez így. Mi pedig megoldjuk, ahogy a szüleink, és a nagyszüleink is megoldották a kommunista gyökerek, sőt a náci gyökerek idején is.
    Mi így is kiegyensúlyozott életet élünk, szeretetben, de főleg nyugalomban, és függetlenül ezektől a patkányoktól, akik hangoskodnak ugyan, mindent ellopnak ugyan, arcoskodnak ugyan, dehát közben rettegésben, gyűlöletben, és teljes kiszolgáltatottságban élik a szánalmas patkányok szánalmas nyomorult kis életét.
    .
    Szerintem bármilyen összehasonlításban jobb nekünk. Ezek 15 éve teljhatalmú győztesek, és egy nyugodt éjszakájuk nincs. Egy boldog délutánjuk nincs. Ezek a következő naptól, következő telefontól, következő megbeszéléstől pánikban, remegve élnek. És egyre durvábban belecsúsznak. És egymást is gyűlölik és rettegik. Sőt jobban, mint minket. Az a legszebb az egészben. Ők is tudják ám, hogy teljesen üres, teljesen értéktelen, 2 perc alatt lecserélhető senkik mind. Ott van a dölyfös pofáján mindegyiknek.

  20. Névtelen
    2024.10.04. 17:12

    Orbán vőjeének az apja rengeteg földet vásárolt most fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük