Napi Gáti. készséggel ajánlom fel további segítségemet
Tisztelt jegyző Úr/Hölgy/Elvtárs/Elvtársnő (Nem kívánt törlendő)!

Közérdekű adatigényléssel fordultam Miskolc megyei jogú város jegyzőjéhez a MiskolcHouse név használatával kapcsolatban, mivel az engedélyköteles.

Válaszukból megtudtam, hogy ilyen igénylés nem futott be, tehát nyilvánvalóan engedély sincs kiadva a MiskolcHouse név használatára.

Válaszukból az is kiderült, hogy intézkedés végett rákerestek az interneten a MiskolcHouse névre, azonban nem sikerült ilyen elnevezéssel semmit sem találniuk.

Érdekes módon nekem sikerült néhány kattintással eljutnom erre a címre, ami minősíti az önök informatikusasinak képességeit, de ezt ezt most ugorjuk, ahogy Pósalaki úr mondaná.

Jószándékom jeléül elküldöm Önnek azt a weblapot, ahol a MiskolcHiouse ingatlaniroda neve előfordul, segítségül az oldal jobb felén középtájon egy ellipszis alakú keretben sárgára festettem azt a részt, ahol ez az ominózus elnevezés szerepel. Remélem, hogy ez elegendő segítség lesz ahhoz, hogy az ügyben a szükséges lépéseket megtegyék.

A csatolt képen név és fotó is szerepel, azonban ha ez sem elég az informatikusaiknak, készséggel ajánlom fel további segítségemet. Két fontos kulcsszót máris elárulok, Szinva és hajózás. 😉

Üdvözlettel Dr. Gáti Attila