A cikke (bár egy más által írt közérdekű adatkérésnek van álcázva) inszinuációjával, sejtetésével érdemben sérti a jó hírnévhez fűződő jogomat

Tisztelt  Északhírnök!

Főszerkesztő úr!

Mellékelt cikkében sejteti, hogy az előző városvezetési ciklus végével végkielégítésben, vagy bármilyen más juttatásban részesültem Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatától, vagy a Polgármesteri Hivataltól.

https://www.eszakhirnok.com/2024/10/09/kozel-100-millio-forint-nagysagrendu-vegkielegites-vagy-jutalom-kerult-kifizetesre-dr-ignacz-david-volt-jegyzo-n-szanto-rita-es-dr-szarka-barbara-reszere/

A cikke (bár egy más által írt közérdekű adatkérésnek van álcázva) inszinuációjával, sejtetésével érdemben sérti a jó hírnévhez fűződő jogomat, ezért annak haladéktalan eltávolítását kérem.

Tájékoztatom továbbá, hogy munkaviszonyom megszűnésével (2024. szeptember 30.-a) sem jutalomban, sem végkielégítésben nem részesültem.

A fentiek tudomásulvételével kérem az inkriminált cikk haladéktalan eltávolítását, ellenkező esetben portáljuk sorozatos, családomat érintő jogsértő tevékenysége miatt kénytelen leszek a jog eszközeivel élni.

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a jogsértés akkor is megvalósul, ha lapjuk egy más által írt levelet közöl és akkor is, ha az állításait kérdésként fogalmazza meg, sejtet és inszinuál, tekintve, hogy sem én, sem családtagjaim nem közszereplők, ennek okán nincs tűrési kötelességünk.

Üdvözlettel:

Szántó Rita

Fotó. A kép illusztráció. Orbánnak nincs köze a levél írójához