A fideszes sajtó megtalálta a fogást Magyar Péteren. A faxzát

Történelmi nap a mai: a fideszes sajtó megtalálta a fogást Magyar Péteren

Felejtsék el Vona Gábort és Terry Blacket, a leszbikus, erőszakoló Donáth Annát, a gyerekeitől a tetűfésűt is megvonó Juhász Pétert, és a trágár Nagy Blankát! Itt van Magyar Péter pénisze.

Mérföldkő a magyar politika- és médiatörténetben.

A TV2 Tények 2,5 perces anyagot forgatott Magyar Péter farkáról. Igen, az esti híradóban az ellenzéki vezető farkát kábé egy millió magyar bámulhatta. Eközben pedig Gönczi Gábor hírolvasó így kommentálta a képeket:

  • „A nemiszervét fogdosta a szerdai ülés alatt Magyar Péter.”
  • „A kamerák előtt igazgatta a péniszét.”
  • „A politikus lányos zavarában valószínűleg erőt próbált meríteni a felszólalásához.”
  • „A kínos jelenet még a sokat látott szakértőket is meglepte.”

A sokat látott szakértő Deák Dániel volt, aki ekképpen fokozta a fokozhatatlant:

„Nem csoda, hogy valahonnan erőt akart meríteni egy ilyen szintű áruláshoz, de úgy tűnik, ahol kereste, ott nem találta.”

Majd így folytatódik a péniszhíradó: „Egész Európa láthatta sajnos, ahogy a Tisza Párt elnöke valamit bőszen keres a nadrágjában.”

És még mindig Magyar Péter farkát mutatják, miközben megtudjuk, hogy: „Magyar Péter lányos zavarában próbál kapaszkodni valamibe, de láthatóan nem sikerült. Valószínűleg erőt próbál meríteni ahhoz a felszólalásához, amiben elárulta Magyarországot.”

Végül az internet népe, a „kommentelő” kap szót:

„Milyen üzenetet küld ez a világnak? Egy magyar politikus, aki a farkát igazgatja az ülésterem kellős közepén a felszólalása előtt.”

Hónapok óta nem találja a fogást a pártsajtó Magyar Péteren. De most megfogták, és fogadni mernék, hogy többé el sem engedik.