A TV2 utólag kivágta a Magyar Péter farkáról szóló videóból azt, hogy Deák Dániel „sokat látott” szakértő

A médiatörténeti csütörtök után pénteken újra sikerült tökön rúgnia magát a Rogán Antal irányította kormányzati propagadaműveknek, ráadásul kétszer is. A TV2 így már a második napja foglalkozik elgondolkodtató hevülettel Magyar Péter péniszével.

Aki lemaradt volna a történelmi indításról: a TV2 Tények csütörtökön 2 perc 12 másodperces blokkot szentelt Magyar Péter péniszének. Gönczi Gábor hírolvasó hosszan magyarázott az ellenzéki pártvezető hímtagjáról, miközben közeli vágóképeket mutogattak Magyar ágyékáról. Az adásban a Gönczi által „sokat látott szakértőnek” nevezett Deák Dániel is megszólalt.

A Telex szúrta ki, hogy az adás után a TV2 weboldalára szokás szerint kirakott adásvideót valamikor pénteken reggel eltávolították a weboldalról, addigi URL-je onnantól hibát jelzett. Ám ezzel nem volt vége a médiabulinak. Pénteken 14:29-kor ugyanis újra megjelent az oldalon a korábban leszedett adásvideó, csakhogy megváltoztatott formában. A péniszblokkot ugyanis megvágták, 35 másodperccel rövidebbre.

Az eredetiből kikerült Gönczi Gábor politika- és elmekórtantörténeti felvezető szövege, ami a következő volt

“A nemi szervét fogdosta a szerdai parlamenti ülés alatt Magyar Péter. A Tisza Párt elnökéről videó is készült, ami bejárta az internetet. Jól látszik, hogy nem zavartatja magát, a kamerák előtt igazgatta a péniszét. A politikus lányos zavarában valószínűleg erőt próbált meríteni a felszólalásához. A kínos jelenet még a sokat látott szakértőket is meglepte.”

így kivágták belőle azt is, ahogy Deák Dánielt beharangozták.

Az a rész viszont maradt, amikor hosszan mutogatnak fotókat Magyarról, pirossal bekarikázva a kormánypropagandát a jelek szerint valósággal megbabonázó péniszt, azt illusztrálandó, hogy Magyar korábban milyen szűk nadrágokban jelent meg és ezek mennyire felizgatták a TV2 műsorkészítőit.

A sokat látott Deák Dániel azt mondta a Telexnek, hogy nem ő kérte a műsorblokk módosítását.