A Kúria szerint is nyugodtan mondhattam, hogy összefüggés van aközött, hogy
1) a Németh családnak elképesztő luxusvillája áll Mészáros Lőrincétől egy köpésre,
2) hogy az ATV-ben tilos Hatvanpusztáról és a Szent Család gazdagodásáról beszélni,
3) hogy Németh Sándor arról prédikál, hogy a korrupció nem fontos és
4) hogy a Klubrádió frekvenciáját kannibalizáló Spirit rádióban kínai propagandát sugároznak.
Az ítélet szerint a posztjaimban tényeket mutattam be és ebből vontam le következtetéseket.
Az ATV próbált tőlem a fenti kijelentések miatt egymilliót kiperelni (talán elég lett volna Némethék villáinak egyheti fűtésére a pénz).
Ez nem sikerült nekik, ez jó. Ami nem jó, hogy az összes, magát ellenzékinek valló politikus szemrebbenés nélkül jár be abba a tévébe és rádióba, amely a hatalom elvárásai alapján eljátssza a független tévé és rádió szerepét, de amely a jelek szerint minden, csak nem független tévé és rádió.
Az ítélet részletei a Média1 cikkében:
Lehet, hogy egy kép erről: ‎1 személy és ‎, szöveg, amely így szól: „‎AKuria mint felälvizsgálati biroság Az száma: Pfv.1V.20. tagjai: Dr. Dr. tanács elnöke elõadó birỏ biró felperes: Magyar Magánteleviziós Afelperes képviseloje: (1105 Budapest, Szent Lászió د A. alperes: Ányos(1358 Budapest, Széchenyi rakpart 9.) trgya: messértése kérelmet benyújtó 長: bíróság neve Avirosi télõtábla PE.20.56 neveé is .P.22 jogerős határezat száma: száma: /2022/15 Rendelkező AKúria jogerős itéletet hatályában fenntartja. napon belal Kotelezi felperest, hogy (százhuszonhétezer) sorint felulvizsgalati Kötelezi meg az alperesnek 127.000 A Németh család luxusa és az elfogultsága összefügg hogy közzitett állami ado- fizessen e az államnak 00.000 (szkzezer) illetéket. illetékfizelésa kötelezetiseg határozat válik esedékesse. Az itélet ellen felülvizsgálatnak helye.‎”‎‎