Faszos kéz. Mert a kislányok megtanulják, hogy nagy nyilvánosság előtt nem nyúlkálnak a lábuk között. A nap

Magyar Péter néhány pillanatra magáról, a helyszínről és az őt vevő kamerákról megfeledkezve enyhíteni próbált az ágyékában érzett kényelmetlen érzésen. Ha Magyar Péter nő lenne, természetesen ez meg sem fordult volna a fejében, mert a kislányok megtanulják, hogy nagy nyilvánosság előtt nem nyúlkálnak a lábuk között. Még akkor sem, ha nagyon zavaró vagy viszket. De ez egy másik történet, és messzire vezetne a genderlabirintusban.

Magyar Péter most felnőtt férfiként részesült kioktatásban Bayer Zsolttól kezdve Deák Dánielen át egészen Deutsch Tamásig. Majd a stílushoz igazodva a Tisza Párt vezetője azzal vágott vissza, hogy „éhes disznó makkal álmodik”. Alacsonyan szállnak a macsó poénok mostanában.

És persze megvan a bája annak is, hogy Bayer Zsolt ad viselkedésleckéket, miközben mélylélektani jelentőséget tulajdonít egy viszketésnek, csak azért, mert az az Orbán Viktorral való kézfogás előtt következett be. Ahogy annak is, hogy a Tények nagy felháborodásában nem győzi visszajátszani az ominózus mozdulatot, hogy jól beégjen a nézők retinájába. Bár egy időre leszedték az adást, de csak hogy kivágják a „sokat látott szakértő” kitételt belőle. A riportot egyébiránt azért máshol is vissza lehet nézni.