Válása óta 720 emberrel feküdt le a brazil nagymama
Az 53 éves nőt már kitiltották a randiappokról, mert állítása szerint túl szexi.

 A brazil származású nagymama, aki szívesen hangoztatja nagy nyilvánosság előtt is, milyen előkelő helyet tölt be életében a szex – legutóbb akkor, mikor pózokat ajánlott, ha valaki edzőterem helyett a hálószobájában szeretne testmozgást végezni.

Andrea Sunshine most azzal rukkolt elő, hogy még Puskás Petit is lekörözte a strigulahúzásban – igaz, ő nem ismeri ilyen mélyrehatóan a magyar celeb szexuális életét, mi viszont még egy ideig emlékezni fogunk rá.

Az 53 éves nő a Daily Starnak mesélt korábbi élményeiről, ahol bevallotta, hogy eddig nagyjából 800 szexuális partnere volt, melyekből körülbelül 720 a tizennyolc évvel ezelőtt bekövetkezett válása óta (történeteinek részletes leírása már egy másik műfajba esne, így ettől eltekintenénk, de akit ez a része érdekel, átkattinthat az eredeti cikkre).

A több mint félmillió követővel bíró Instagram-modell arról is mesélt, hogy akár könyvet is írhatna kedvenc élményeiről, és a szexet tartja az üzemanyagának.Az Angliában élő nő megjegyezte, hogy mióta kitiltották őt a társkereső applikációkról (állítása szerint azért, mert túl szexi), nehezebb új szerelmekre bukkannia.