Skip to content

A múlt köde 2014. Kriza Ákos otthoni gépéről kommentelt valaki az eszakhirnok.com-ra

A múlt köde 2014.  Kriza Ákos otthoni gépéről kommentelt valaki az eszakhirnok.com-ra

Bíróságra megy a miskolci polgármester egy komment miatt

Beidézték a bíróságra a miskolci polgármestert, Kriza Ákost, mert az ő otthoni gépéről kommentelt valaki az eszakhirnok.com-ra. A komment ügyében rágalmazás miatt feljelentést tett egy ismeretlen személy.

Beidézték a bíróságra Miskolc fideszes polgármesterét, Kriza Ákost, mert az ő otthoni gépéről kommentelt valaki az eszakhirnok.com-ra.

Egy miskolci magánszemély tett feljelentést három hozzászólás miatt, amelyek az eszakhirnok.com-on jelentek meg januárban, a bíróság a feljelentés alapján nyomozást rendelt el az ügyben. Kiderült: a három komment közül az egyiket Kriza Ákos gépéről írták.

Az ismeretlen tettes(ek) ellen folyó büntetőügy jelenleg is zajlik, a feljelentő – a nyomozás eddigi eredményei alapján – magánindítványt terjesztett elő a bűncselekmény elkövetőivel szemben.

Az eszakhirnok.com a kommentek tartalmáról nem írt.

Fotó. A politikusok gyakran nem válogatják meg…



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.10.16. 18:46

    És ezzel mi lett, meg mi volt a komment?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük