Szlovákiába ment át nyilvánosan maszturbálni – videó

Fényes nappal a nyílt utcán végzett önkielégítést egy magyarországi férfi a felvidéki Szered , forgalmas részén. Végül a közelben lévő járókelők hívták ki a rendőrséget. A különös jelenetsort egy, a környéken felszerelt biztonsági kamera is rögzítette. A 45 éves férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állították.

A középkorú hajléktalan a délutáni órákban maszturbált az út szélén, amikor iskolás gyerekek, a közeli buszmegállóban állók és a csúcsforgalomban utazók is látták. Az ott tartózkodók hamar kihívták a rendőröket, akik már hetek óta tudtak a városban járkáló, magyarul beszélő férfiről – számolt be az ügyről a szlovák JOJ televízió, amit a Tények vett észre.

A nem mindennapi esetet egy biztonsági kamera is felvette. A hajléktalant a helyszínen elfogták , majd beültették a járőrautóba.

Bíróság elé került

Arról számoltak be, hogy a 45 éves, magyar állampolgárságú férfit gyorsított eljárásban bíróság elé állították, és közszeméremsértés miatt három hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték egy év próbaidővel, továbbá a város vezetése kitiltotta Szered területéről egy évre.