Hipergagyi városvezetés. A turisták messze ívben elkerülik a belvárost, és Miskolcot is, minden híresztelés, magasztolás ellenére. A nap
Prosperáló városok belvárosi üzleteihez hasonló pezsbgéshez kétféle vásárló szükségeltetik, helybéli és turista.
Nos, a turisták messze ívben elkerülik a belvárost, és Miaskolcot is, minden híresztelés, magasztolás ellenére. Aki járt már európai városbabn, az tudja, miről beszélek.
A helybeliekkel meg az a baj, hogy nem létezik fizetőképes kereslet. Ez a lakosság a kínaiból öltözködik, vagy max. az aldilidl turkálóból. Igényesebb üzletek így nem képesek megélni.
Munkahelyekre, jól fizető munkahelyekre lenne szükség, de azzal meg az a súlyos gond, hogy aki képes lenne minőségi munkára, az már rég elmenekült innen hála korábbi hipergagyi városvezetéseknek.
Na de mikor a lakosság nagyívű, világlátott, értelmes képviselők helyett megkerülhetetlenül választ olyanokat, akiknek a legnagyobb érdeme, hogy – közpénzen – kicseréltetik a homokot a kutyaszaros homokozóban, vagy lefestetnek pár padot, ültetnek némivirágot, ami persze hónapokon belül kiszárad, akkor méf egy átlag magyar MJV szintjét sem vagyubnk képesek elérni, addig a süllyedés megállíthatatlan.