Undoritó, hogy Miskolc illusztralasara egy ciganytelepet mutatnak. A nap

Idiöta szerző!
Miskolc nem leszakadó település, az egyik legmagasabb adóbevetellel rendelkező város az országban még úgy is, hogy a balliberális városvezetés alatt egy új befektető se jött a városba. Az átlagjövedelmek szintén magasak országos szinten, a 2. legmagasabb kategóriában van Miskolc az 5-ből Debrecennel, Szegeddel, stb együtt. A járásokat vizsgálták, eszerint Miskolci járás egy főre eső átlagjövedelme a nettó 400-500 ezer ft-os kategóriában van 2024 első felében. A megyeszekhelyek kb fele egy kategóriával lentebb van.
A népesség elvandorlását szokták még emlegetni a hülyék, csak azt nem tudjak, hogy miközben Miskolc népessége csökken, a város körüli agglomeraciós települések népessége kb ugyanennyivel nő. Tehát elvándorlás njncs, csak a családok kiköltöznek a város körüli településekre, falusi csok, stb. Nagyon is jól meg lehet itt élni, hiszen a jövedelmek jók, az ingatlanarak meg nagyon alacsonyak.
Az meg szánalmas, undoritó, hogy Miskolc illusztralasara egy ciganytelepet mutatnak. Mutathattak volna elit lakóparkokat is. Ez a szerző nagyon utalhatja Miskolcot. csak azt nem ertem, akkor miert foglalkozik vele. Írogasson olyan varosrol, amit szeret.