Skip to content

A Kontroll. Magyar Péter öccse elindította hírportálját

A Kontroll. Magyar Péter öccse elindította hírportálját

Az első anyagok közt szerepel egy élő interjú a Tisza Párt elnökével.

Szerdán elindult Magyar Péter öccsének hírportálja. Október elején írtuk meg, hogy Magyar Márton egyszemélyes médiavállalkozást alapított, majd a Tisza Párt elnökének testvére azt is megerősítette, hogy online újság alapításán dolgozik.

Magyar korábban a 24.hu-nak azt mondta, hogy a Kontroll néven induló hírportál független lesz a Tisza Párttól, a vállalkozáshoz szükséges pénzt pedig jelentős üzletemberektől gyűjtötte össze.

Szerdán délután a frissen elindult Kontroll.hu címlapján az a közvélemény-kutatás a vezető anyag, amely szerint a biztos pártválasztók közül már többen támogatják a Tisza Pártot, mint a Fideszt. A hírportál Facebook-oldalának követőit pedig arra kérik, hogy adják tovább: este, a párt délutáni ünnepi rendezvénye után élő interjút közvetítenek Magyar Péterrel.

Magyar Márton tavasszal még a kormányközeli Indamedia újságírója volt, majd bátyja kampányában dolgozott az önkormányzati- és EP-választást megelőzően.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük