Skip to content

Transzparenssel akart bejutni Puzsér Róbert Orbán Viktor beszédére

Transzparenssel akart bejutni Puzsér Róbert Orbán Viktor beszédére

Orbán Balázs nyilatkozatára válaszoló transzparenssel akart bejutni Puzsér Róbert Orbán Viktor beszédére

A publicista arra akarta felhívni a figyelmet, hogy az ’56-os mártírok életét senki nem dobta oda, önként áldozták fel.

Orbán Balázs nagy port felvert nyilatkozatára reagál az a molinó, amit Puzsér Róbert és társai be akartak vinni a Millenárisra, ahol Orbán Viktor miniszterelnök tartotta ünnepi beszédét.

HVG / Göllner Pál

Angyal István, Mansfeld Péter és Tóth Ilona életét senki nem dobta oda. Hősiesen és önként áldozták fel magukat a szabadságért. Tiszteletet a mártíroknak! Le az orosz szövetséggel!

Ez állt a transzparensen, amivel végül nem jutottak be. A publicista előbb a szervezőkkel vitatkozott, majd rendőrök is érkeztek. Időközben a miniszterelnök beszédének vége lett.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. idézet
    2024.10.23. 14:59

    Szomorú, hogy nem sokkal vagyunk előrébb, mint 56-ban. Béketábor. Békeköltségvetés. Vészhelyzet. Külső ellenség. Idegen érdekeket szolgáló belső ellenségek. Árfelhajtó spekulánsok. Szabotőrök a vasútnál. Moszkovita kormány, éjjel nappal a háborúpárti nyugat ellen hergelés, idegen beavatkozással riogatás, az elhibázott gazdaságpolitikáért a háborús infláció, szankciók, meg a belső szabotőrök hibáztatása. Kedves vezető, kultúrharc, erőltetett iparosítás, propaganda és állampárt. Megvédjük. Legyőzzük. Nem hagyjuk.

    Közben meghallgattam a beszédet…..Egy vénember agresszív vagdalkozása, aki nem érti, hogy megérkezett a nagybetűs történelem, és ha méginkább fullba tolja a kretént, elüti, mint egy vonat. Csaucseszku utolsó beszédei voltak ilyenek. Még szerencse, hogy EU tagok vagyunk, meg civilizáltak, így itt max. a hatvanpusztai arany budi kefe, meg a turai kastély berendezései fognak repülni, és nem a sapka….

  2. nem elég, hogy mind pedofilok, még hazaárulók is
    2024.10.23. 15:33

    Fideszes megemlékező: Én megadnám magam az oroszoknak
    https://www.youtube.com/watch?v=CSUDT61ytic

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük